Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOC - SZTYWNY MISZA
04.04.2024, 14:28
Kurwa. Oczywiście, że tak pisz - wlasciwa777@gmail.com ale podeślę Ci LTC, a Ty przekażesz ok. Pozdrrrrrro
04.04.2024, 14:48
powiem tak, chlopa znam jedynie z widzenia, w sensie jego nick z roznych for, nie znam go raczej albo sobie bynajmniej nie przypominam, abym kiedykolwiek z nim rozmawial.
jednak sprawa jest jaka jest, jak kocur i duszek angazuja sie w akcje pomocy, to nie bede negowal jej autentycznosci.
a noz kiedys sam bede w potrzebie i znajdzie sie ktos chetny do pomocy odpukac (puk puk puk)
takze przekazuje od siebie 2 stowki na rakiete dla miszy, napisz mi na pw W4M4H swoj nr tel i sciagnij whatsupa, podbijesz pod bankomat i zgadamy sie na pw, ja ci blika zrobie i wyplacisz 200zl dla miszki, pozdrow go tam niech sie trzyma, i przede wszystkim niech tam nie odpierdala zeby mu jeszcze wiecej nie dojebali.
jak cos to jakis temacik na ruchy aby go spieniezyc i zysk przekazac miszce tez moglbym raczej zorganizowac, tylko uplynnic bys go musial bo watpie, aby dalo sie go przeslac mu na petke...
pozdro i PDW dla ziomeczka
jednak sprawa jest jaka jest, jak kocur i duszek angazuja sie w akcje pomocy, to nie bede negowal jej autentycznosci.
a noz kiedys sam bede w potrzebie i znajdzie sie ktos chetny do pomocy odpukac (puk puk puk)
takze przekazuje od siebie 2 stowki na rakiete dla miszy, napisz mi na pw W4M4H swoj nr tel i sciagnij whatsupa, podbijesz pod bankomat i zgadamy sie na pw, ja ci blika zrobie i wyplacisz 200zl dla miszki, pozdrow go tam niech sie trzyma, i przede wszystkim niech tam nie odpierdala zeby mu jeszcze wiecej nie dojebali.
jak cos to jakis temacik na ruchy aby go spieniezyc i zysk przekazac miszce tez moglbym raczej zorganizowac, tylko uplynnic bys go musial bo watpie, aby dalo sie go przeslac mu na petke...
pozdro i PDW dla ziomeczka
04.04.2024, 19:39
(03.04.2024, 19:07)dzwudziesty napisał(a): W4M4H pogadaj mądrze z koleżka bo aż wstyd tutaj pisać że chłop sie zapuszkowal za jakaś grzywnę czy odrobki... Jeszcze jakieś wsparcia robicie. Kopa na cyce mu zajeb niech się otrząśie, bo aż wstyd o tym pisać.
Po co piszesz ten sam post kilka razy ?
04.04.2024, 20:25
dzwudziesty Bez urazy ale każdemu należy pomóc jeśli znajdzie się w ciemnej dupie takie jest moje zdanie bez względu czy wpakował się w to sam czy przez kogoś.
Jedynie co mam lekka prośbę, tutaj takie dogryzanie aktualnie lekko mnie wycofuje w pomocy miszy. Prosiłbym o jakiś czas bez najeżdżania itd. jeśli ktoś chce dowody to mogę dać bez problemu. Mogę zrobić grupę na telegramie gdzie wszystkie wpłaty od was i paragonu z kantoru czy jakieś rozliczenia bym dawał. Chciałbym pomóc miszy i tyle. Internet nie jest dla mnie ostatnio dobra rzeczą. Dziękuję z góry za pomoc i uszanowanie tego że jedynie chce pomóc.
Jak widać dlatego od dłuższego czasu nie ma mnie na forum. Gorsze czasy i dlatego. Serio odpuście tutaj przynajmniej te dogryzanie. Skupmy się na pomocy miszy i tyle. Informacje będę tutaj dawał normalnie jak coś się nowego dowiem, będzie to następny tydzień bo w tym już telefony wyczerpał. Mówił że w poniedziałek lub we wtorek zadzwoni wtedy dam więcej infa. Dziękuję jeszcze raz
Jak widać dlatego od dłuższego czasu nie ma mnie na forum. Gorsze czasy i dlatego. Serio odpuście tutaj przynajmniej te dogryzanie. Skupmy się na pomocy miszy i tyle. Informacje będę tutaj dawał normalnie jak coś się nowego dowiem, będzie to następny tydzień bo w tym już telefony wyczerpał. Mówił że w poniedziałek lub we wtorek zadzwoni wtedy dam więcej infa. Dziękuję jeszcze raz
05.04.2024, 06:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2024, 06:38 przez Lifeisbrutal.)
W4M4H Nie przejmuj się mordo ludzie gadali, gadają i będą gadać to się nie zmieni. Rób swoje nic nie musisz udowadniać ja ci wierzę, że pomagasz Miszy. Jak masz możliwość w liście gdzieś to napisz mu, że Lifeisbrutal go pozdrowia i niech się jakoś trzyma tan morda. Da radę wierzę w niego ❤️
05.04.2024, 07:40
Lifeisbrutal wolałbym na liście takich rzeczy nie pisać. Pozdrowie go jak się z nim spotkam lub jak zadzwoni.
05.04.2024, 11:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2024, 11:17 przez Lifeisbrutal.)
W4M4H Spoko mordo rozumiem co i jak. To napisz chociaż żeby się trzymał i szybko wracał do nas czy tam na wolność. Wybierz sam jak to ujmiesz. To chyba możesz napisać? 😊