Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nieuczciwe fora
06.04.2024, 15:40
No ten wariat ich niebieski piesek xd
Wiecznie napierdolony i pierdolił głupoty i pisał xd
Wiecznie napierdolony i pierdolił głupoty i pisał xd
06.04.2024, 15:47
A ten, co z kotem perskim do spółki pierdolil od rzeczy i zawsze wsio działa, szczury zadowolone a on wielki diler co pobiera co dwa tygodnie po 100g.
Wkurwiali mnie obaj strasznie
Wkurwiali mnie obaj strasznie
07.04.2024, 06:00
Epsiakos właśnie jakiś czas przed odejściem stamtąd zauważyłem te chińskie sklepy z chuj wie czym, ciekawe jak wyglądają zakupy u nich 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
07.04.2024, 06:36
Mordo te pierdolony śmieciowe sklepy to tam cały czas były jak pamiętam. Zawsze jakiś chińczyk się znalazł . Każdy zamawia, sort chwali ale nikt na oczy nie widział towaru bo foto nie mogli wstawić. I te sample po 10$ chyba już nie pamiętam xd
07.04.2024, 09:06
Sample z Chin były za free tylko trzeba było sobie przesyłkę opłacić. No i nigdy nie wiesz co dostaniesz, bo większość to analog apvp (gdzie to był np 3f-pihp). Ale.to chuj gorzej jak dostaniezz jakoś śmiesznie opisana chloroamph
07.04.2024, 09:13
No może i masz rację, że sample były za free tylko za wysyłkę trzeba było zapłacić.
Tyle osób pamiętam brało te sample ale nikt nie był w stanie tego udowodnić, że je ma.
Pierdolenie o szopebie tam było .
Jaki mają sens trzymanie tych chińskich pedałów ?
Mają procent z sumy na jaką wyjebią ludzi ?
Tyle osób pamiętam brało te sample ale nikt nie był w stanie tego udowodnić, że je ma.
Pierdolenie o szopebie tam było .
Jaki mają sens trzymanie tych chińskich pedałów ?
Mają procent z sumy na jaką wyjebią ludzi ?
07.04.2024, 10:20
Akurat od chinoli paki dochodziły, a tamci i tak mieli całkiem inne rzeczy w ofercie więc nie byli konkurencja a za reklamy płacić musieli
07.04.2024, 10:34
Tam pamiętam takie wynalazki mieli, że huj się co to wgl było. Kryształ euforyczny xd