Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
07.04.2024, 13:04
Dzięki za rade widzę że wiesz dobrze jakie cięzkie jazdy można mieć wiem że lepiej by mi było bez alfy ale te pierdolniecie przy vapo jest zajebiste porównywalne z crackiem ale ten jest drogi staram się palić żadko
07.04.2024, 17:35
Bardzo niepotrzebny yemat nie polecam się udzielać w tym wątku
To nie są kurwa wyścigi.. koleżanki i koledzy! Każdy ma inny staż inny organizm
A są tacy co będą chcieli to przebijać.. po co? ? nie ma sensu
07.04.2024, 19:23
Ferdzio Kiepski podbijam. Wiadomo, że znajdą się osoby które będą chciały podbić "ego" i przebić dawkę 😂
Chociaż moim zdaniem, jeśli ktoś zna swój organizm i nie wie, czy wytrzyma, uznałbym to za "selekcję naturalną" 👍
Chociaż moim zdaniem, jeśli ktoś zna swój organizm i nie wie, czy wytrzyma, uznałbym to za "selekcję naturalną" 👍
07.04.2024, 20:05
(07.04.2024, 17:35)Ferdzio Kiepski napisał(a): Bardzo niepotrzebny yemat nie polecam się udzielać w tym wątku
Tego co kot kiedyś odjebał z alfą pihp to...
To tego nie przebije nikt.
A na pewno nikt żywy
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.04.2024, 20:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.04.2024, 20:34 przez dzwudziesty.)
120mg mxe, 85mg homet i o ZGROZO! 1.96g alfy pihp na połyk z papierem bo by była pajda.
Oczywiście kompletnie z innych dni nie że taki miks poleciał, ale te dawki wysłały mnie po prostu w kosmos.
Oczywiście kompletnie z innych dni nie że taki miks poleciał, ale te dawki wysłały mnie po prostu w kosmos.
07.04.2024, 20:38
dzwudziesty ja podejrzewam ze jesteś w stanie 10 G w 24 h,
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
07.04.2024, 21:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.04.2024, 21:16 przez kot_kreskowy.)
dzwudziesty
Nieźle kurwa
Po dwójce pihp można spędzić pół nocy szukając gniazda ptasznika za pralką😎
S-N
Można i 20g/dobę , tylko trzeba sobie zadać fundamentalne pytanie;
Po chuj?
Nieźle kurwa
Po dwójce pihp można spędzić pół nocy szukając gniazda ptasznika za pralką😎
S-N
Można i 20g/dobę , tylko trzeba sobie zadać fundamentalne pytanie;
Po chuj?
NIE dla OPIO !!!
08.04.2024, 03:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.04.2024, 03:52 przez Lifeisbrutal.)
S-N Hahahhaa tym mnie rozjebałeś śmieje się w głos a jest 4:52 wszyscy śpią. " Ty to podejrzewam jesteś w stanie 10g zjeść" hahahah. NO NIE MOGĘ XDD
10g to ja w niecałą dobę zjem i to żadne rekordowe dawki nie są tak jak pisał kot_kreskowy przy dobrych wiatrach chlorów to i 20g się jadło w noc
Oczywiście proszę nie jeść tyle bo po co rozpierdalać sobie tolerke jak nie macie takiej potrzeby!
10g to ja w niecałą dobę zjem i to żadne rekordowe dawki nie są tak jak pisał kot_kreskowy przy dobrych wiatrach chlorów to i 20g się jadło w noc
Oczywiście proszę nie jeść tyle bo po co rozpierdalać sobie tolerke jak nie macie takiej potrzeby!