Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piwko
13.04.2024, 22:56
Lajfik jak smakuje Ci ze szkła to spróbuj pójść o krok dalej i nalej sobie do jakiejś fikuśniej szklaneczki, serio.
14.04.2024, 05:18
No tak z szklaneczki to jeszcze inna bajka ja lubię pić komesa z ich pucharów szklanych jeszcze lepiej smakuje niż z butli
14.04.2024, 11:07
@"Twilight Sparkle" Aj wiem jak smakuje z szklaneczki. Ostatnio piłem somersby nie dość, że w szkle kupione to jeszcze mocno schłodzone i potem bach do szklanki.
14.04.2024, 12:15
teraz wszystkie browary sie zepsuły bo są na spirytusie ale jeszcze jako tako jest żubr kiedyś był dobry lech
14.04.2024, 12:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2024, 12:25 przez Lifeisbrutal.)
Nie jestem zwolennikiem piw ale stwierdzenie, że wszystkie browary się popsuły bo są na "spirytusie" to dla mnie śmieszne. Może czas na dłuższą przerwę od alko? Jak wiadomo nie od dziś wszystko człowiekowi z czasem się brzydnie jak dostarcza tego ciągle do organizmu. Oczywiście nie odbieraj tego za atak to tylko taka mała sugestia. Wiem jak jest miałem tak z chlorami.
14.04.2024, 22:22
to czuć po za tym piwo normalne robione na chmielu bez dodatków nie ma tyle procent alko co u nas w Polsce kiedyś piwo były inne nawet w smaku wszędzie kombinują jak najtaniej zrobić jak najdrożej sprzedać logika
15.04.2024, 09:04
Piwo komes tam niema dodatku spirytusu a najmocniejsze ma10 % jesto piwo górnej fermentaci twożone w otwartych kadziach po zabutelkowaniu twory się ponowny proces fermentaci jesto piwo dojrzewające więc nie trzeba spirytusu żeby była moc zresztą portery zajebiste piwka 8 -10 %
Jak kupisz, jakiś zajzajer typu dawniej było Jabłonowo miało takie mocna piwo i one traciło spirytusen kosztowało 2 zł dla prawdziwych koneserów
Jak kupisz, jakiś zajzajer typu dawniej było Jabłonowo miało takie mocna piwo i one traciło spirytusen kosztowało 2 zł dla prawdziwych koneserów