Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
Ferdzio Kiepski Ferdek stimki nie dla Ciebie. Ty się wódki chłopie napij lepiej!
Ja jestem jestem weteran nep od ducha już leci do mnie.
Kocham nep i przypomnę sobie w sobotę max wtorek o tym jak go kocham i dlaczego.
Kocham nep i przypomnę sobie w sobotę max wtorek o tym jak go kocham i dlaczego.
12.04.2024, 12:03
Co do moich odczuć z nepem jak miałem styczność każdy mówił mega kosa uważaj wal po 50mg xd a tu takie zaskoczenie odczynnik nie jest mega mocy ,euforczyny bardzo ale jest i w nim działanie stima , przerobiłem może z 2 gramy i żadnych chorych jazd nie było :0
No wlasnie i ja w chuj zawiedziony tym odczynnikiem jestem, kurcze. Wszyscy pierdola zeby zaczynac od 30/50mg, najlepiej od powachania samary XD bo zmiecie. Nie powiem ze nie dziala, bo cos tam dziala, ale jakos marnie. Zadnej stymulacji fizycznej. Moge sie tego najesc i za chwile isc w kime. 6 lat temu jak przypierdolilem polroczny ciag na heksenie to do tej pory mam rysy to byla kurwa bestia. Nie bylo mowy o snie, i to zezwierzecenie
12.04.2024, 22:52
Chętnie bym spróbował "prawdziwego" nepa. Zamawiałem kiedyś z jednego ze sklepów na tym drugim forum i nie powiem, dawał kopa, ale czy był on prawdziwy? Wtedy nawet nie wiedziałem czym on jest, tylko zamówiłem na pałę i był spoko raczej, ale po tym jak tu doczytałem, że tam raczej w chuja walą to mam wątpliwości.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.04.2024, 14:50
(12.04.2024, 00:30)olancucki napisał(a): Ferdzio Kiepski Ferdek stimki nie dla Ciebie. Ty się wódki chłopie napij lepiej!
@"olancucki" co ty gadasz Poczytaj moje posty.. ponad 20 lat napierdalam stimy PRAWIE dzień w dzień Czasem robię przerwy
Myślę że moje dawki by cię poskładały w póltorej godziny Ale to nie wyścigi Pozdro
26.05.2024, 10:38
Ja miałem jednorazową przygodę z tym odczynnikiem, robiłem dawki naprawdę małe ale w pewnym momencie to było mi siebie szkoda.Oczy wielkie, jakaś wydzielina z oczu jakby takie śpioszki ale białe, no strasznie ogólnie. Niby po całej nocy czułem się jakbym dopiero wstał ale później bylem jakoś zdenerwowany, później było tylko gorzej ale cieszę się że już trochę czasu minęło i udało mi się to jakoś okiełznać <3
26.05.2024, 14:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.05.2024, 14:42 przez dzwudziesty.)
Potwierdzam słowa tego allegrowicza. Najmocniejszy nep jaki zarlem. Poskladalo mnie w chińskie osiem, aż nabrałem szacunku do ketonów!
Dodam, że niejednokrotnie. 50mg maks świeżaki i uważać na dorzuty, bo to nie jebane chlory!
Dodam, że niejednokrotnie. 50mg maks świeżaki i uważać na dorzuty, bo to nie jebane chlory!