Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
17.04.2024, 09:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2024, 09:19 przez Lifeisbrutal.)
Czeslawo Atom nadal funkcjonuje tylko pod przykrywką Enzo i to wiadomo odkąd w życie weszła ta zmiana. XD
Haris777 Chyba cię coś pogięło ostro. Stawiać takie porównania.
Haris777 Chyba cię coś pogięło ostro. Stawiać takie porównania.
17.04.2024, 09:25
Teraz już nie wiadomo kto jest selective scam tam a kto nie, enzo to atom zgadza się ale bolchemist od znajomego wiem że każda paka dochodzi, tam zachodzi kwestia jakościowa już bardziej.
Reszta to już loteria, 90% zamówień poniżej 50g dochodzi z reguły od każdego.
Esco ze wszystkich sklepów jest praktycznie odkąd pamiętam, kto wie ten wie że to ekipa nie do zdarcia
Reszta to już loteria, 90% zamówień poniżej 50g dochodzi z reguły od każdego.
Esco ze wszystkich sklepów jest praktycznie odkąd pamiętam, kto wie ten wie że to ekipa nie do zdarcia
17.04.2024, 18:08
Sand to taki inteligent że nawet swojego rapera forumowego robi w chuja XDDDD
18.04.2024, 18:33
od sanda narazie radzę sie wstrzymać , też swego czasu bardzo dużo zakupów tam robiłem dla był nawet kiedyś nr.1
ale z tego co śledze na innym forum , to jest masakra ludzie dostają co innego niż zamawiają notorycznie ,jakie problemy albo mega opoznienia ,fakt ceny ma kuszące
ale lepiej dopłacić pare groszy więcej i zamówić u Pablosa
ale z tego co śledze na innym forum , to jest masakra ludzie dostają co innego niż zamawiają notorycznie ,jakie problemy albo mega opoznienia ,fakt ceny ma kuszące
ale lepiej dopłacić pare groszy więcej i zamówić u Pablosa
18.04.2024, 18:44
Oczywista oczywistosc ze u Szefa Szefow zawsze sie dostanie to co sie zamowilo
04.06.2024, 19:19
UWAGA!!!!
Nie brać nic od tej kurwy.
Jak chcecie jeszcze żyć to nie brać kurwa nic nawet za darmo.
ZmiataZplanszy leży właśnie w szpitalu po jakichś dropsach niby na 6apb
Mnie kiedyś też mało co nie wysłał na tamten świat po alfie.
Nie kupuj, nie bierz za darmo bo jedyne co dostaniesz to albo wała albo DOBRY JEZU....
Nie brać nic od tej kurwy.
Jak chcecie jeszcze żyć to nie brać kurwa nic nawet za darmo.
ZmiataZplanszy leży właśnie w szpitalu po jakichś dropsach niby na 6apb
Mnie kiedyś też mało co nie wysłał na tamten świat po alfie.
Nie kupuj, nie bierz za darmo bo jedyne co dostaniesz to albo wała albo DOBRY JEZU....
Metamorfoza
05.06.2024, 10:19
Jebać GO!!! Ciekawe na czym te dropsy były bo na pewno nie na tym 6apb..zresztą mniejsza. Najważniejsze, że żyje ZmiataZplanszy zdrowia ziom
ZmiataZplanszy zdrowia 🔥
Kiedyś w tym sklepie, może 2021/22, przypomniało mi się weszło 3mmc ale w pixach, sand mówił że za ciężko dostać żeby inaczej niż na piguły sprzedawać 😶
Na forum był taki brak tej 3mmc że się rzucili na ChupaChupsy, piguły 🐷 userzy mówili na to chuja chujsy bo po wyjęciu z opakowania nieważne gdzie leżał, 15 minut bez pomocy = zmieniało się w puder kurwa na leżąco.
Koniec końców tam nie wykryto 3mmc, a jakiś butylon i 2 inne substancje... 🤡
Faktycznie piaskowe te piguły były 😁
ZmiataZplanszy aaa jak miałeś testy na krew to weź to ze sporym dystansem, one wykryją nieraz mefedron jako piko 😄 pewnie tam były jakieś masakratory działające w mikrodawkach
Kiedyś w tym sklepie, może 2021/22, przypomniało mi się weszło 3mmc ale w pixach, sand mówił że za ciężko dostać żeby inaczej niż na piguły sprzedawać 😶
Na forum był taki brak tej 3mmc że się rzucili na ChupaChupsy, piguły 🐷 userzy mówili na to chuja chujsy bo po wyjęciu z opakowania nieważne gdzie leżał, 15 minut bez pomocy = zmieniało się w puder kurwa na leżąco.
Koniec końców tam nie wykryto 3mmc, a jakiś butylon i 2 inne substancje... 🤡
Faktycznie piaskowe te piguły były 😁
ZmiataZplanszy aaa jak miałeś testy na krew to weź to ze sporym dystansem, one wykryją nieraz mefedron jako piko 😄 pewnie tam były jakieś masakratory działające w mikrodawkach
05.06.2024, 18:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.06.2024, 18:15 przez ZmiataZplanszy.)
Dałem im cała piguly do zbadania żeby w razie w mnie otruli ale niestety nie dało rady żadnym zbić fazy czyli coś musiało być na rzeczy
@lifeiabrutal amfa metafetamina I jakaś trzecia substancja ale nie wiedzieli sami
@lifeiabrutal amfa metafetamina I jakaś trzecia substancja ale nie wiedzieli sami