Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Naćpani przyprawami
17.04.2024, 17:14
kot_kreskowy czy ja wiem. tak ciagle srac i rzygac to przejebane trochu. alfa chyba zdrowsza, bez takich ekscesow
prostuj się kurwo
17.04.2024, 17:47
kot_kreskowy tutaj już nie ma co życzyć 🤣 małolaty które mają teraz właśnie te 14-15 lat od razu netem bach bach, bardzo popularne jest krypto w grupie 14-17
A że młode to i ciekawe, bo wie że krypto zdecentralizowane to będzie z ciekawości szukał, znajdzie i jak ma grupkę znajomych co walą to droga krótka bo jak się wkręci to sam sobie ogarnie albo i będzie młodym "przedsiębiorca/traderem"
Kurwa chciałbym by to co napisałem było zwykła satyra, niestety nie jest 🥲
A że młode to i ciekawe, bo wie że krypto zdecentralizowane to będzie z ciekawości szukał, znajdzie i jak ma grupkę znajomych co walą to droga krótka bo jak się wkręci to sam sobie ogarnie albo i będzie młodym "przedsiębiorca/traderem"
Kurwa chciałbym by to co napisałem było zwykła satyra, niestety nie jest 🥲
17.04.2024, 18:27
kot_kreskowy nie popusciles? latali i latac beda, w wiekszosci przypadkow nie wiedzac nawet na czym. ale niech se lataja, nie moj kurwa problem.a Ty ich gon jak ci to przeszkadza.
prostuj się kurwo
17.04.2024, 19:08
nic tylko pogratulowac mordo.udanego berka i dobrze zes ty zasadowy to sie ceni
prostuj się kurwo
25.04.2024, 11:44
(17.04.2024, 19:08)kej9 napisał(a): nic tylko pogratulowac mordo.udanego berka i dobrze zes ty zasadowy to sie ceni
Nie mam zamiaru nikogo ganiać. To była przenośnia.
Jednak gdybym był świadkiem zakupu narkotyków przez gówniarza, to moja reakcja byłaby natychmiastowa.
A to że ktoś ma jeszcze jakieś zasady moralne i jest normalny to tak, masz rację - jest to cenne i uwierz mi na słowo, że zaprocentowało.
W chuj zaprocentowało, nawet nie wiesz jak bardzo 😎
Metamorfoza