Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bolchem*****.c**
07.06.2022, 10:12
Ktoś pobierał chociaż a-phipa albo hexa?Może cmc? Bo tylko na maczany narzekane... A przecież wszędzie kanna kuleje i praktycznie wszędzie ludzie narzekają że słabe albo nieaktywne od czasu do czasu trafi się lepszy rzut tak jak tutaj
02.11.2022, 16:36
Zamawiałem 2 razy, bardzo dobre A-pihp oraz A-Php. Clony też działały wzorowo. Lot gołębia zamykał się w 5 dniach roboczych. Pakowanie dobre.
02.11.2022, 21:01
Zamawiałam ostatnio MPA, HEXEN, 3MMC i gratis dostałam 4CMC 1g. Dostawa, pakowanie, kontakt - OK! Co do jakości poszczególnych RC się jako tako nie wypowiem, ponieważ po pierwszej dawce MPA szedł MIX wszystkiego i było... PSZAŚNIE!
20.04.2024, 11:36
Miał ktoś problem z płatnośćia xmr u bolchem? Vendor twierdzi, że srodki nie dotarły, a przecież nie mogły tak poprstu się zgubić. Adres podałem poprawny. Co o tym myslicie?
nie polecam, po dokonaniu płatności vendor twierdzi ze nie dostał pieniędzy i kontakt sie urwał
nie polecam, po dokonaniu płatności vendor twierdzi ze nie dostał pieniędzy i kontakt sie urwał