Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
30.05.2022, 13:55
Miałem okazję kilka razy testować prawdziwego mefa, najlepszy pamiętam był z Anglii z 2018 roku za 12£ za gram jak brało się pięć gram, jednak ziomek zamawiał od tego samego vendora po 20zł 3cmc w ilościach hurtowych także ta cena mogła być spowodowana tym że brał przy okazji hurt 3cmc, jakoś tego 4mmc była po prostu PETARDA!!! W życiu nie zdarzyło mi się walić nic tak dobrego po nosie jak tamto 4mmc
30.05.2022, 14:18
No tak, 4 lata temu ,to i w polsce był kocur i było go dość sporo na północy kraju.
15.06.2022, 17:18
przekonanie, ze mati z klatki obok ma prawilnego mefa zawsze bawi xDD przeciez ci ludzie na kazdy krysztal mowia mefedron, oni to by chlora nawet nazwali mefedronem, wystarczy zeby byl w krysztale xD
also, jakis zipek u mnie z dosc okej jakoscia ma "4mmc biale igly", jak bede mial tak bardzo zbedne pieniadze, zeby moc przeznaczyc na testa to zdam recenzje i powiem czy kopie jak czworka czy jak jakies gowno xD
also, jakis zipek u mnie z dosc okej jakoscia ma "4mmc biale igly", jak bede mial tak bardzo zbedne pieniadze, zeby moc przeznaczyc na testa to zdam recenzje i powiem czy kopie jak czworka czy jak jakies gowno xD