Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cherry Cocolino
24.02.2024, 21:20
Jeżeli chodzi o cherry to zajebiste paczki były w hindupoincie tam było coś więcej niż 3 cmc i aromat może hexen albo alfa nwm ciężko mi to stwierdzić
03.05.2024, 17:40
Różne specyfiki próbowałem, ale tego akurat nie. Jednak po tym co czytam raczej do gustu by mi nie przypadło..
09.05.2024, 18:05
Oj Cherry Cherry Lady...
Swoje pierwsze "nosowanie" na tym przeżyłem ale to było piękne jeszcze te plastikowe tubki ach... aż łezka się kręci w oku
Dwa paski walnąłem i latałem całą noc i pół dnia następnego ,to były czasy
Swoje pierwsze "nosowanie" na tym przeżyłem ale to było piękne jeszcze te plastikowe tubki ach... aż łezka się kręci w oku
Dwa paski walnąłem i latałem całą noc i pół dnia następnego ,to były czasy
22.08.2024, 09:06
Ostatnio salonie cherry od Pabla dało bardzo fajne efekty graliśmy z ziomkiem w wyścigi zarówno w nos jak i oral dobrze poklepał
16.11.2024, 19:40
Cherry od pabla jest naprawdę dobre, chociaż trochę zapierdala nos. Ale najlepiej wspominam to cherry kolkowe jednak pamietam że w 2018 roku zamówiłem tego kilkadziesiąt torebek gramowych (XD) i dostałem je w takich drobnych kryształkach. W sumie huy wie, czy oni po prostu brali jakieś drobno rozwalone 3-cmc i je pryskali aromatem, czy to jakieś rekrystalizowane wynalazki, ale było zajebiste.