Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sklepy z e-fajkami.
05.05.2024, 13:46
Wpisz sobie aroma King 5k buchow w google i znajdziesz , u naszych partnerów nie ma takich rzeczy jedynie , elektryczne peny z THC
05.05.2024, 15:07
ZmiataZplanszy A jakieś inne stronki polecasz, co mają ok ceny w miarę? Jak tam na tej stronie co wyżej wspomniałeś. Spojrzałem z ciekawości, ale żadnych ciekawych smaków nie mają.
05.05.2024, 15:46
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
05.05.2024, 20:05
Valpeshop, jakiś sprzecik tam ci gościu doradzi
Gliceryna + glikol, dobry aromacik + nikotyna z hiliq w największym stężeniu(200mg), no i jak chcesz zbliżone do jednorazowego epeta to jeszcze słodzik, też hiliq.
Potem mieszasz glicerynę glikol 1:1, ew. więcej gliceryny jak chcesz gęstsze, max 70/30.
Cenowo za 200zł mam 100ml gotowej bazy + 900ml tego mixu glikolu i gliceryny, czyli litr za dwie stówki. Za jedną bazę 10ml w Polsce zapłacisz koło 15zl.
Aromaty polecam droższe, bo te tanie są chujowe.
Jak mało slodkie to dodaj ten słodzik z hiliq i masz.
Też te jednorazówki kupowałem 10k buchow 5% za 60 zł ale no jednak się przerzuciłem na to bo mogę sobie zmieniać smak co chwilę a tam to już muszę karać to do końca.
No i rocznie taka produkcja mi wynosi może z 4 stówki, bo czasem trzeba zmienić cart/grzałkę
Gliceryna + glikol, dobry aromacik + nikotyna z hiliq w największym stężeniu(200mg), no i jak chcesz zbliżone do jednorazowego epeta to jeszcze słodzik, też hiliq.
Potem mieszasz glicerynę glikol 1:1, ew. więcej gliceryny jak chcesz gęstsze, max 70/30.
Cenowo za 200zł mam 100ml gotowej bazy + 900ml tego mixu glikolu i gliceryny, czyli litr za dwie stówki. Za jedną bazę 10ml w Polsce zapłacisz koło 15zl.
Aromaty polecam droższe, bo te tanie są chujowe.
Jak mało slodkie to dodaj ten słodzik z hiliq i masz.
Też te jednorazówki kupowałem 10k buchow 5% za 60 zł ale no jednak się przerzuciłem na to bo mogę sobie zmieniać smak co chwilę a tam to już muszę karać to do końca.
No i rocznie taka produkcja mi wynosi może z 4 stówki, bo czasem trzeba zmienić cart/grzałkę
06.05.2024, 12:48
W czarnej owcy są xd te e fajki, paliłem je i są spoko ale drapią w gardło. Np cóż jeśli nikt nie wie więcej to zamówię od nich bo akurat nigdy nie oszukali mnie
06.05.2024, 13:07
U czarnej owcy paki nie latają chyba od miesiąca jak nie więcej , nawet sowiego rapera forumowego w powietrze wyjebali , więc nie wiem o czym my gadamy Sniffiarz97