Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Magazyn" w piwnicy, a w nim spora ilość narkotyków i rower
03.05.2024, 17:25
Policjanci z wydziału operacyjno-rozpoznawczego śródmiejskiej komendy kilka dni temu złożyli wizytę 37-latkowi podejrzewanemu o nielegalną działalność. Postanowili przy okazji sprawdzić zajmowaną przez niego piwnicę w jednym z budynków przy ulicy Pięknej.
- Znaleźli tam poporcjowane narkotyki, łącznie blisko pół kilograma różnego rodzaju substancji, a także telefony komórkowe, wagi jubilerskie oraz pieniądze - informuje sierż. szt. Jakub Pacyniak ze śródmiejskiej policji. - Sprawdzili też wszystkie rzeczy przechowywane w tym "magazynie". Okazało się, że jest tam rower skradziony w ubiegłym roku na terenie Warszawy - dodaje.
- Znaleźli tam poporcjowane narkotyki, łącznie blisko pół kilograma różnego rodzaju substancji, a także telefony komórkowe, wagi jubilerskie oraz pieniądze - informuje sierż. szt. Jakub Pacyniak ze śródmiejskiej policji. - Sprawdzili też wszystkie rzeczy przechowywane w tym "magazynie". Okazało się, że jest tam rower skradziony w ubiegłym roku na terenie Warszawy - dodaje.
03.05.2024, 17:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2024, 17:38 przez Lifeisbrutal.)
Najbardziej rozjebał mnie "skradziony rower odnaleziony po roku" . 😂
No szybko w chuj go znaleźli. Co do dragów trzeba się liczyć z ryzykiem.
No szybko w chuj go znaleźli. Co do dragów trzeba się liczyć z ryzykiem.
05.05.2024, 12:34
kompletna nie odpowiedzialność trzymać w swojej piwnicy towar i rower kradziony
05.05.2024, 12:59
(05.05.2024, 11:33)duch napisał(a): odzyskali rower jest sukces
Część planu miesięcznego zrobiona.
frogbullshop Dokładnie raczej nie byli to profesjonaliścii, może ukradli rowar, a nie wiedzieli, że w koszyku na warzywa były dragi ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
05.05.2024, 18:31
Oj tam oj tam xD nie przeżywajcie już tego roweru tak. Temu co zajumali już dawno o nim zapomniał kupując sobie nowy. xDD
05.05.2024, 21:02
Lifeisbrutal A co jeśli to był jedyny rower w rodzinie służący do jazdy po dragi ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !