Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak spędziłeś majówkę? - 05/05/24
05.05.2024, 20:17
Rodzinnie, ale jeden dzień na zabawę też się znalazł.
A no i na oglądaniu najsławniejszej Sokolej rodziny z Lublina.
A no i na oglądaniu najsławniejszej Sokolej rodziny z Lublina.
05.05.2024, 20:59
Na regeneracji neuroprzekaźników, oraz czerpiąc wit. D3 ze słońca.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
05.05.2024, 21:15
Weekend majowy, nazywany także majówką, to czas oczekiwany przez wielu z niecierpliwością. Tradycyjnie jest to także czas wielu wyjazdów, wycieczek i spotkań towarzyskich. Jednak w obliczu obecnych wyzwań, wiele osób zdecyduje się na spędzenie tego czasu w domowym zaciszu. To jednak nie oznacza, że majówka musi być mniej emocjonująca czy mniej satysfakcjonująca. Przeciwnie – to doskonała okazja, aby zwolnić tempo, zatrzymać się na chwilę i cieszyć się tym, co mamy tuż pod ręką.
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
05.05.2024, 22:25
Roboty takie różne domowe oprócz sprzątania szpachle się położyło tu i tam
Na gryla się do rodziny pojechało zjadłem jakąś kaszanke bo już w ciągu byłem takim że Sahara w pysku ale no to żeby nie pierdolił nikt nic.
No i se podchodziłem po świecie, chlanie narko częstowanie chorowanie loty piękne
No i może jeszcze tam trwać chwilę funkcjonuję jak przystało na mnie.
Na gryla się do rodziny pojechało zjadłem jakąś kaszanke bo już w ciągu byłem takim że Sahara w pysku ale no to żeby nie pierdolił nikt nic.
No i se podchodziłem po świecie, chlanie narko częstowanie chorowanie loty piękne
No i może jeszcze tam trwać chwilę funkcjonuję jak przystało na mnie.
06.05.2024, 00:29
Widzę że SEW-GPT jak zwykle w formie xD
S-N pytamy CO ROBIŁEŚ w majówkę a nie o definicję weekendu majowego. I jakież to obecne wyzwania na nas czyhają że trzeba zostać w domu?
S-N pytamy CO ROBIŁEŚ w majówkę a nie o definicję weekendu majowego. I jakież to obecne wyzwania na nas czyhają że trzeba zostać w domu?
06.05.2024, 00:33
Co robiłem na Majówkę pracowałem 1,2,,4 a piątek był grill
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
06.05.2024, 01:29
No dobra to co robiłeś udało się ustalić ale nadal mnie nurtuje cóż to za wyzwania obecnego świata w których obliczu stoimy?
06.05.2024, 07:29
(05.05.2024, 20:37)Twilight Sparkle napisał(a): Epsiakos oglądaniu czego? ;o;
https://www.peregrinus.pl/pl/lublin?fbcl...ahKR-xZdyA
Prosze, rodzina Wrotkowskich i ich perypetie