Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net
12.05.2024, 08:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.05.2024, 08:34 przez Lifeisbrutal.)
Mam ten sam problem co Kapitan
Wysłałem zrzut ekranu napisałem co i jak numer zamówienia. Zrobiłem wszystko przez stronę wpisałem kod dopal i wyskakuje wykrzyknik, że wiadomość nie chce się wysłać.
Wysłałem zrzut ekranu napisałem co i jak numer zamówienia. Zrobiłem wszystko przez stronę wpisałem kod dopal i wyskakuje wykrzyknik, że wiadomość nie chce się wysłać.
Lifeisbrutal Założyłeś dopiero konto na telegramie czy już miałeś wcześniej ?
12.05.2024, 19:01
BO Dodajesz go do kontaktów. piszesz na maila swoj nick za tekegrma itp i zaraz cie przyjmnie i wszystko gra
12.05.2024, 21:00
Ja wczoraj wieczorem wysłałem wiadomość na Telegramie i też właśnie mam problem z tym czerwonym wykrzyknikiem, no więc dzisiaj rano wysłałem im maila (na adres podany na stronie sklepu w zakładce Contact), ale nadal cisza.
Diabeuu666 a Ty po jakim czasie dostałeś od nich maila zwrotnego i akceptację dodania do kontaktów na telegramie?
A i btw, wie ktoś czy wysyłają te sample też na pickup pointy którejś firmy kurierskiej, czy jedynie na adres domowy? (O to też ich od razu zapytałem w wiadomości, ale skoro tak długo nie odpisują to może tu na forum się dowiem szybciej )
A i btw, wie ktoś czy wysyłają te sample też na pickup pointy którejś firmy kurierskiej, czy jedynie na adres domowy? (O to też ich od razu zapytałem w wiadomości, ale skoro tak długo nie odpisują to może tu na forum się dowiem szybciej )
12.05.2024, 21:10
BlueSheep11 z tego co słyszałem wysyłka zwykłą pocztą, tak więc wziąć to możesz na dom albo na poste restante.
13.05.2024, 06:27
Też nie mogłem wyslac wiadomosci na TG
zakładaszz konto na TG piszesz do Vendora na TG/
potem na maila i podajesz mu swoj nick Z TG i zeby cie dodal do kontaktów bo jest tak ze poki cie nie przyjie to nie ozesz wyslac wiadomosci do niego.
u mnie sprawa załatwiona w 2 dni . pewnie poszlo by w jeden ale nie miałem czasu. Vendor bardzo uprzejmy, wyrozumiały.
Tak saple lataja pocztą na adres doowy albo mozesz post restante
Ja lada dzień odbieram.
Dzieki LegalDarkBuzz
zakładaszz konto na TG piszesz do Vendora na TG/
potem na maila i podajesz mu swoj nick Z TG i zeby cie dodal do kontaktów bo jest tak ze poki cie nie przyjie to nie ozesz wyslac wiadomosci do niego.
u mnie sprawa załatwiona w 2 dni . pewnie poszlo by w jeden ale nie miałem czasu. Vendor bardzo uprzejmy, wyrozumiały.
Tak saple lataja pocztą na adres doowy albo mozesz post restante
Ja lada dzień odbieram.
Dzieki LegalDarkBuzz
13.05.2024, 14:40
wygląda na to, że dziś wyleci do mnie przesyłka z próbkami, jak przyjdzie to dam znać.
13.05.2024, 17:03
No wszyscy amy posrane w ustawieniach tylko nie Ty
szczwegolnie jak nowego telgrama sie zakłada hehe
nie poyślałes ze po tym Vendor sa zmienił ustawienia i dlatego juz tego nie ma ?
szczwegolnie jak nowego telgrama sie zakłada hehe
nie poyślałes ze po tym Vendor sa zmienił ustawienia i dlatego juz tego nie ma ?
13.05.2024, 17:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.05.2024, 17:17 przez halje selasje.)
ja również bez żadnego problemu napisałem na tg, jak nie potraficie się zabezpieczać, to tego nie róbcie, bo wam sample spierdolą