Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net
15.05.2024, 11:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2024, 11:49 przez Diabeuu666.)
ale jak tak mozna ? pczemu moja paka poszła do inngo miasta i na adres domowy kogos kurwa??? jak wyraznie podalem co gdzie i jak???
Gdzie to sie niby zmienia? wchodze w ustawienia i nie ma czegos takiwego?
musze nowe konto zalozyc i wyjasnic sytuacje z moja paczka
Dzwonic na poczte podac nr paczki i adres gdzie ona leci i ze to ona ma leciec do mnie? czy pierdolic to juz? i pisac do Vendora i opisac sytuacje?
I pisze mi ze mam mu podac nr zamowienia! Jak ja nie skladalem zadnego zamowienia! bo przeciez to byly sample i wszytsko odbywalo sie na Telegramie i jedyne co mi dal to kod do sledzenia paczki. ktory mu podalem i sam widzi ze nie zgadza sei z tym miastem ktore mu podawalem i nie da sie mu tego wtlumaczyc..... wtf
(11.05.2024, 18:24)Hoxed napisał(a): zmien se ustawienia tg na wiadomosci -> wszystko
Gdzie to sie niby zmienia? wchodze w ustawienia i nie ma czegos takiwego?
musze nowe konto zalozyc i wyjasnic sytuacje z moja paczka
Dzwonic na poczte podac nr paczki i adres gdzie ona leci i ze to ona ma leciec do mnie? czy pierdolic to juz? i pisac do Vendora i opisac sytuacje?
I pisze mi ze mam mu podac nr zamowienia! Jak ja nie skladalem zadnego zamowienia! bo przeciez to byly sample i wszytsko odbywalo sie na Telegramie i jedyne co mi dal to kod do sledzenia paczki. ktory mu podalem i sam widzi ze nie zgadza sei z tym miastem ktore mu podawalem i nie da sie mu tego wtlumaczyc..... wtf
15.05.2024, 12:55
ja tak zrobiłem, ale dalej jest w WERze, obawiam się, że mamy ten sam, logistyczny problem
15.05.2024, 13:31
Nie!
pisalem z nim na TG
pytal co chce za sample
napisalem
napisalem adres i gdzie ma przyjsc itp
wszystko ok
podal nr do sledzenia i tyle
i paczka leci do innego miasta jak teraZ PATRZE.
DZIS zrobilem przez strone jak kazal bo pisalem z nim przed chwila i niby jest ok. ale juz nie bylo ani 3cmc, 3mmc, aiphp. pusty sklep jest prawie.....
pisalem z nim na TG
pytal co chce za sample
napisalem
napisalem adres i gdzie ma przyjsc itp
wszystko ok
podal nr do sledzenia i tyle
i paczka leci do innego miasta jak teraZ PATRZE.
DZIS zrobilem przez strone jak kazal bo pisalem z nim przed chwila i niby jest ok. ale juz nie bylo ani 3cmc, 3mmc, aiphp. pusty sklep jest prawie.....
15.05.2024, 13:53
A paczka poszla do jakiegos typa w innym miescie i na kopercie jest inne imie nazwisko niz moje a ja mam nr jej sledzenia. Vendor cos ostro pokrecil i ciekawe kto teraz dostanie taka niespodzianke hehe masakra
16.05.2024, 16:23
Szaryno123
Trzeba wejść na stronie sklepu w "Available products" - tam jest wszystko co jest aktualnie dostępne.
https://legal-dark-buzz.net/available-products/
Trzeba wejść na stronie sklepu w "Available products" - tam jest wszystko co jest aktualnie dostępne.
https://legal-dark-buzz.net/available-products/
17.05.2024, 14:42
Moja poszła do innego miasta na inny adres. Dwie osoby piszą że nep to jakiś szit, trutka, uj wie co?
Dlatego no nie najlepszy start Vendora
Dlatego no nie najlepszy start Vendora