Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
29.04.2024, 23:03
Fentanyl mnie przeraża...
Wogóle wszelkie opio IV mnie odrzuca...
Tak samo Tantum Rosa jest jedną z tych rzeczy który no nie widzę by brać...
Wogóle wszelkie opio IV mnie odrzuca...
Tak samo Tantum Rosa jest jedną z tych rzeczy który no nie widzę by brać...
10.06.2024, 15:38
Ja się boje Alf po tym co się na czytałem - nigdy nie brałe. Raz nawet dostałem sporo Aphip w samplu, ale po nocy wapowania nepa, na drugi dzień spuściłem ją w kiblu bo miałem paranoje postimową.
Ogólnie wszyscy twierdzą, że NEP taki silny i mocny - no nie wiem może za pierwszym razem (pamiętam jak lajna mnie wyjbała z papci), ale jak już zaczne to moge vapować i vapować, jest strasznie kompulsywny.
Skoro nep potrafi taki być to po tym co się naczytałem alfa musi być 3x bardziej kompulsywna jeśli chodzi o vapo. No i alfa podono śmierdzi w hooy. Nep taki śmierdzący nie jest przy vapowaniu. Z drugiej strony nie mi oceniać zapach skoro vapowanej alfy nigdy nie czułem .
Ogólnie wszyscy twierdzą, że NEP taki silny i mocny - no nie wiem może za pierwszym razem (pamiętam jak lajna mnie wyjbała z papci), ale jak już zaczne to moge vapować i vapować, jest strasznie kompulsywny.
Skoro nep potrafi taki być to po tym co się naczytałem alfa musi być 3x bardziej kompulsywna jeśli chodzi o vapo. No i alfa podono śmierdzi w hooy. Nep taki śmierdzący nie jest przy vapowaniu. Z drugiej strony nie mi oceniać zapach skoro vapowanej alfy nigdy nie czułem .
jak vapowałeś nepa to raczej alfypihp nie ma co się obawiać bomba po pihp lepsza jak dlamnie nepa vapowałem dwa razy i jakoś mi nie podszedł może złej jakości sorty były ale pihp to jest to
Propo nepa musze pobrać od któregoś z tego forum V i spróbować jak czytam opinie to wszystko pięknie wygląda wcześniej od kumpla miałem
Propo nepa musze pobrać od któregoś z tego forum V i spróbować jak czytam opinie to wszystko pięknie wygląda wcześniej od kumpla miałem
02.07.2024, 14:46
Cipacza już nie wyklucze bo próbowałem i nigdy więcej tego nie ruszę, po spróbowaniu tego zaczęły się jakieś moje dziwne lęki. No i tak jak wyżej już wspomniane odpada fentyl, krokodyl i inne takie.
02.07.2024, 15:06
Fentyl? Wentyl?
Kurwa wszedzie o tym tyle, że myślałem że już każdy chyba wie jak się tę nazwę wymawia, a jednak...
Kurwa wszedzie o tym tyle, że myślałem że już każdy chyba wie jak się tę nazwę wymawia, a jednak...