Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdybyś mógł cofnąć czas o ile chciałabyś wrócić i dlaczego? -19/05/24
19.05.2024, 21:49
Jakieś 10 lat mniej więcej.
Wtedy siedziałem w Czarnem i podszedł do mnie typ z tacą a na niej laga alfy.
To od tego zaczęło się moje uzależnienie.
To był moment zwrotny mojego życia.
Tym razem zamiast przyjebać lagę, to wykurwiłbym mu na łeb i poszedł spokojnie na izolatki 😎
Wtedy siedziałem w Czarnem i podszedł do mnie typ z tacą a na niej laga alfy.
To od tego zaczęło się moje uzależnienie.
To był moment zwrotny mojego życia.
Tym razem zamiast przyjebać lagę, to wykurwiłbym mu na łeb i poszedł spokojnie na izolatki 😎
Metamorfoza
19.05.2024, 22:55
Ciężkie pytanie, bo mimo wszystko nie wiem, czy bym chciał.
Ale jeśli już, to z najświeższych spraw, to chciałbym się cofnąć rok wstecz i nie poznać pewnej osoby.
Ale jeśli już, to z najświeższych spraw, to chciałbym się cofnąć rok wstecz i nie poznać pewnej osoby.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
21.05.2024, 12:01
Listopad 2019 rok, dlaczego chciałabym cofnąć? Był to czas w którym pierwszy raz spróbowałem dragów..
Tak sobie myślę, gdyby nie tamto otoczenie, nie tamte reztwierki pewnie teraz bym nie siedział na forach ani nawet nie wiedział o ich istnieniu.
Tak sobie myślę, gdyby nie tamto otoczenie, nie tamte reztwierki pewnie teraz bym nie siedział na forach ani nawet nie wiedział o ich istnieniu.
27.05.2024, 10:03
Raczej bym nie chciał cofać czasu, było jak było , ale nie był bym tym człowiekiem co jestem teraz :-:
27.05.2024, 10:21
Niewiem czy bym chciał cofnąć czas mimo że jestem wjebany w dragi to jak by nie one to nie poznał bym tych ludzi co znam a znam wspaniałych ludzi nie tylko z tematu, całkiem inaczej wyglądało by pewnie moje życie ale czy było by lepsze ? Tego niewiem jest jak jest załważajmy pozytywy naszego życia nie minusy i będzie lepiej
Pozdrawiam
Pozdrawiam