Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ferdzio Kiepski w śpiączce
07.05.2024, 14:03
(07.05.2024, 09:20)Lifeisbrutal napisał(a): Epsiakos Jak masz jakieś uszczypliwości co do mojej osoby to na pw prosto z mostu. To akurat nie jest ten wątek. A odnośnie tego co napisałeś "Life, ale nikt nie pytał tak szczerze." No to skoro nie pytał to po co wgl ta odpowiedź?
Nie byłem uszczypliwy, zauważył byś xD ale ogólnie nie padlo pytanie jak go poznałeś i w czym ci pomógł, odnioslem się do tego
17.05.2024, 21:46
Sieeema mordki trochę przedramatyzowane ale młody wlasnie ten chrzesniak się martwił wiadomo
Paktowski odezwę się Pw napisz kim jesteś dzieki za poinformowanie. Jebac już to opio ostatnie co pamiętam to azczecie majóweczki przed majówką i wybranie się do tych depresyjnych znajomych po spotkaniu pod Stokrotką.. pewnie Paktowski wieszo kogo chodzi
Dziękuję wszystkim za pomoc, oraz za chęci do pomocy trochę lekko do zapłaty mam ale ogarnę I ta piosenka przy przygotowywaniu majki "jak na deeeeszczu łza.. cały ten świat nie znaczy nic a nicc chwila ktora trwaa może być najlepszą.." No cudo Wiadomo starzy narkomani blues te sprawy pozniej to niewiem jak to. . Ale super chyba ne było
za duża dawka
żyję dziękuję wszystim
Przynajmniej zobaczyłem córkę która całe życie tatuś,, tatuś, lauyrki dla tatusia, jak to kocha a jak ukończyła 21 lat to wyprowadzka i nara stary na 6 lat
Zobaczyłem ją Ale to nie czas na rozczulenia. Żyję
Pozdrawiam wszystkich i wszystkp GRA!! Wracam do gry bez igieł.. zerujemy licznik i zero opio prócz Trama ale nigdy iv pozdro!
Paktowski odezwę się Pw napisz kim jesteś dzieki za poinformowanie. Jebac już to opio ostatnie co pamiętam to azczecie majóweczki przed majówką i wybranie się do tych depresyjnych znajomych po spotkaniu pod Stokrotką.. pewnie Paktowski wieszo kogo chodzi
Dziękuję wszystkim za pomoc, oraz za chęci do pomocy trochę lekko do zapłaty mam ale ogarnę I ta piosenka przy przygotowywaniu majki "jak na deeeeszczu łza.. cały ten świat nie znaczy nic a nicc chwila ktora trwaa może być najlepszą.." No cudo Wiadomo starzy narkomani blues te sprawy pozniej to niewiem jak to. . Ale super chyba ne było
za duża dawka
żyję dziękuję wszystim
Przynajmniej zobaczyłem córkę która całe życie tatuś,, tatuś, lauyrki dla tatusia, jak to kocha a jak ukończyła 21 lat to wyprowadzka i nara stary na 6 lat
Zobaczyłem ją Ale to nie czas na rozczulenia. Żyję
Pozdrawiam wszystkich i wszystkp GRA!! Wracam do gry bez igieł.. zerujemy licznik i zero opio prócz Trama ale nigdy iv pozdro!
18.05.2024, 01:34
Ferdzio Kiepski kurwa, ferdynand, nie strasz ludzi. Masz szlaban na ćpanie do końca miesiąca
20.05.2024, 15:05
Ferdzio Kiepski Nie dostałem żadnego PW od Ciebie, ale wysłałem Ci wiadomość na Messie, ale nie doszła. Zainstaluj sobie FB.
Proponuję jakieś spotkanie, piwko, blanta? 😁 Przede wszystkim zadbaj trochę o siebie, masz bardzo wytrzymały organizm, jak Hulk, ale nie naginaj go do tego stopnia 💪
I tak jak napisałeś, zero igieł, zero opiatów. Dla Ciebie, po kompocie, to zabawa ze śmiercią, zabawa z nią może skończyć się tragicznie. Odkryłeś w końcu, że RC i stymulanty to Twoja bajka i tego się trzymaj 😂
Proponuję jakieś spotkanie, piwko, blanta? 😁 Przede wszystkim zadbaj trochę o siebie, masz bardzo wytrzymały organizm, jak Hulk, ale nie naginaj go do tego stopnia 💪
I tak jak napisałeś, zero igieł, zero opiatów. Dla Ciebie, po kompocie, to zabawa ze śmiercią, zabawa z nią może skończyć się tragicznie. Odkryłeś w końcu, że RC i stymulanty to Twoja bajka i tego się trzymaj 😂
20.05.2024, 15:37
Ferdzio Kiepski
Panieeee, a zasadził ktoś kiedyś panu kopa w coś?
Ostatni raz taki numer 😎
Piona wąsaczu🤭
Panieeee, a zasadził ktoś kiedyś panu kopa w coś?
Ostatni raz taki numer 😎
Piona wąsaczu🤭
20.05.2024, 16:33
Ferdzio Kiepski no panie Ferdku, chyba musisz odbebnic szkolenie rezerw z Plutonowym
24.05.2024, 13:43