Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cześć Wszystkim!
13.05.2024, 15:30
Siemanko, przez przypadek znalazłem forum i zostanę na długo.😃 orientujecie się czy dostanie gdzieś fake koks albo coś o podobnym działaniu? U mnie w mieście koksik to żenada(cena jest też zaniżona więc pewnie siedzi tam coś z lidokainą 😝)
13.05.2024, 15:54
Typowego samego fake koksu to nie wiem, czy uraczysz, ale z reguły te wszystkie fake koksy są po prostu klepane z mieszanek substancji powszechnie dostepnych u sprzedawców tutaj na forum, więc mysle że coś znajdziesz dla siebie, czy wolisz czyste proszki, czy jakieś mieszanki. Przejrzyj sobie ofertę sklepów, oraz dział "sole" tam powinno byc coś o mieszankach typu "fake coco".
15.05.2024, 04:47
Tu nie znajdziesz ani fake koksu no chyba ze synth cocaine ale nie wiem czy ktorys z Vendorów teraz ma to w ofercie ale odrazu mowie zew to nawet nie lezało koło prawdziwego koko wiec szkoda zachodu a poki co zaden Vendor prawdziwego koko nie ma w ofercie. Mysle ze pierwszym ktory by takie cudo mogl miec to bedzie duch i jesli to sie kiedys wydarzy to chyba nie tylko ja tym faktem nie bede zaskoczony
Poki co polecam Ci Nepa od wyzej wymienionego Vendor, 3cmc Bandit od Escobar
A jak lubiszz ostra jazde to apvp od duch oraz MDPHP od Escobar
Klasyki tpu amfa, mdma, pixy Duszek, Black, Frogg
Pozdrawiam
Poki co polecam Ci Nepa od wyzej wymienionego Vendor, 3cmc Bandit od Escobar
A jak lubiszz ostra jazde to apvp od duch oraz MDPHP od Escobar
Klasyki tpu amfa, mdma, pixy Duszek, Black, Frogg
Pozdrawiam