Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pokrzywa - królowa ziół
12.05.2024, 19:54
monio Lifeisbrutal
Jeśli nie czujecie się aby samemu uzbierać i koniecznie wolicie kupić gotowca to patrzcie na skład takich herbat bo producenci często dodają jakieś chujostwo typu E-ileśtam.
Herbapol ma spoko herbaty ziołowe i owocowe 👍
Jeśli nie czujecie się aby samemu uzbierać i koniecznie wolicie kupić gotowca to patrzcie na skład takich herbat bo producenci często dodają jakieś chujostwo typu E-ileśtam.
Herbapol ma spoko herbaty ziołowe i owocowe 👍
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.05.2024, 15:25
Co wy płaczecie że byście nie wypili. Pokrzywa jest pyszna. Młode liście robię czasem jak szpinak xDD są lepsze od szpinaku moim zdaniem. To że coś się źle kojarzy to nie znaczy że od razu jakieś gówno. Muchomory też się większości ludzi źle kojarzą i co wierzycie im?
17.05.2024, 15:34
@"Twilight Sparkle"
Dokladnie, jest pyszna.
Nie rozumiem skąd ta niechęć do zerwania własnoręcznie kilku pęczków 🤷
Nic nie płacisz, masz tego od chuja na całą zimę, jest o wiele bardziej wartościowa od tego co sprzedają, w dodatu spacer na łąkę czy do lasu to jest bajka... No kurwa same plusy.
W dupach sie przewraca i tyle.
Dokladnie, jest pyszna.
Nie rozumiem skąd ta niechęć do zerwania własnoręcznie kilku pęczków 🤷
Nic nie płacisz, masz tego od chuja na całą zimę, jest o wiele bardziej wartościowa od tego co sprzedają, w dodatu spacer na łąkę czy do lasu to jest bajka... No kurwa same plusy.
W dupach sie przewraca i tyle.
NIE dla OPIO !!!
17.05.2024, 22:02
Po spróbowaniu chujowej herbatki też bym mogła pomyśleć że wszystkie zioła smakują paskudnie. Pokrzywa jest dobrym przykładem bo mimo że jest pyszna to zdarzało mi się pić naprawdę złe takie torebkowe smakujące mokrym papierem a nie pokrzywą. Nie zniechęcajcie się, szukajcie badyla dobrej jakości.
19.05.2024, 08:05
Piłem dłuższy czas jest dobra na wzmocnienie włosy mi przestały wypadać polecam
24.05.2024, 06:10
NIE dla OPIO !!!
01.06.2024, 13:42
NIE dla OPIO !!!
02.06.2024, 05:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2024, 05:29 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy Na upały to mięta, ale nie neguje twoich słów oczywiście żebyś tego tak nie odebrał. Nie próbowałem pokrzywy typowo świeżej, ale najwyższa pora spróbować.
Ps. Dobrze, ci ten wątek się rozwija.
Ps. Dobrze, ci ten wątek się rozwija.
02.06.2024, 09:30
Lifeisbrutal
Ja też nie próbowałem pokrzywy świeżej bo lecę z ususzoną ale dziś zerwę i zrobię bez suszenia.
A mięta to w porównaniu do pokrzywy to jest 🤏 jeśli chodzi o rześkość, łatwość ugaszenia pragnienia o swoich mocach nie wspominając.
Zresztą uważam miętę za przereklamowane zioło o specyficznym smaku, który nie każdemu podchodzi, natomiast pokrzywa jest w smaku dużo bardziej neutralna.
Wyobrażasz sobie pić miętę cały dzień?
Dwa dni? A może tydzień?
A z pokrzywą nie ma tego problemu i nie potrzeba jej przełamywać żadną cytryną czy limonką żeby nadać jej większą pijalność.
Mięta jest spoko, ale to jednak pokrzywa rozpierdala system 😋
Ja też nie próbowałem pokrzywy świeżej bo lecę z ususzoną ale dziś zerwę i zrobię bez suszenia.
A mięta to w porównaniu do pokrzywy to jest 🤏 jeśli chodzi o rześkość, łatwość ugaszenia pragnienia o swoich mocach nie wspominając.
Zresztą uważam miętę za przereklamowane zioło o specyficznym smaku, który nie każdemu podchodzi, natomiast pokrzywa jest w smaku dużo bardziej neutralna.
Wyobrażasz sobie pić miętę cały dzień?
Dwa dni? A może tydzień?
A z pokrzywą nie ma tego problemu i nie potrzeba jej przełamywać żadną cytryną czy limonką żeby nadać jej większą pijalność.
Mięta jest spoko, ale to jednak pokrzywa rozpierdala system 😋
NIE dla OPIO !!!
kot_kreskowy Nie znam cię osobiście, zaraz wybieram się na wycieczkę w poszukiwaniu pokrzyw. Ja zastosuje metodę suszoną na początku