Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ban 'wychowawczy'
26.08.2023, 16:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.08.2023, 16:18 przez kot_kreskowy.)
horsii już całkowicie wyczerpał temat.
Brawo🔥
Kajabuza
Nie wiem czy wiesz, ale po takich wpisach
bardzo szybko uformowało się tu powiedzenie: Nie kajabuzuj*
*kajabuzować - tworzyć treści nierealne, odklejone od rzeczywistości.
Tworzysz popkulturę😎
Brawo🔥
Nie wiem czy wiesz, ale po takich wpisach
(26.08.2023, 13:13)Kajabuza napisał(a): Ktoś zamówił MDPHP. Patrzy dawkowanie 5-15 mg. Bierze 5 mg, coś tam smyrło... Dorzuca 10 mg... No już czuć wyraźnie, ale to jeszcze nie taka gruba bania jakiej by chciał. Przypomina sobie, że ktoś zarzucił 500 mg i miał mega banie, więc stwierdza, że też chce mieć taką banię, sugeruje się tym, a okazuje się, że taka dawka go przerosła...
bardzo szybko uformowało się tu powiedzenie: Nie kajabuzuj*
*kajabuzować - tworzyć treści nierealne, odklejone od rzeczywistości.
Tworzysz popkulturę😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Nie wiem co Horsiak pisał, bo mam Go na ignore mimo próśb do Admina o unignore, ale podoba mi się stwierdzenie "nie kajabuzuj".
*kajabuzowanie (w mojej interpretacji) - paniczne wręcz pisanie w głowie czarnych scenariuszy, wymyślanie 1000 różnych możliwości negatywnego wpływu jednego czasem posta na czyjeś zdrowie lub życie, nadopiekuńcze wręcz podejście do młodocianych, nieświadomych badaczy RC, ogólne interpretowanie potencjalnych sytuacji przez pryzmat swojego defetyzmu itd.
Przepraszam Nie chce zarażać negatywnym nastawieniem. Proszę to traktować jako efekt ogólnej empatii.
*kajabuzowanie (w mojej interpretacji) - paniczne wręcz pisanie w głowie czarnych scenariuszy, wymyślanie 1000 różnych możliwości negatywnego wpływu jednego czasem posta na czyjeś zdrowie lub życie, nadopiekuńcze wręcz podejście do młodocianych, nieświadomych badaczy RC, ogólne interpretowanie potencjalnych sytuacji przez pryzmat swojego defetyzmu itd.
Przepraszam Nie chce zarażać negatywnym nastawieniem. Proszę to traktować jako efekt ogólnej empatii.
26.08.2023, 18:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.08.2023, 18:23 przez kot_kreskowy.)
Defetyzmu... Albo fetyszyzmu
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Natomiast cieszy mnie fakt, że przyjąłes to gładko, bez niepotrzebnych scen.
To stawia Twoje podejście w nieco lepszym świetle niż pół roku temu, gdy bulwersowałeś się o niemal każde zwrócenie Ci uwagi.
Znaczy są postępy a terapia BANowa działa
Nie dziękuj😎
NIE dla OPIO !!!
31.08.2023, 23:37
Beeniepatu Maniek co robić jak ktoś mi na PW truje dupę i wyzywa ? Merry nie wytrzymuje ciśnienia i musi odreagować na PW.
01.09.2023, 14:05
Spoko ale takich ludzi powinno się eliminować. Nie wytrzymuje i wyzywa innych.
01.09.2023, 14:13
Napiszę do tej osoby ostrzeżenie, żeby ogarnęła się, ale generalnie to co użytkownicy piszą między sobą w formie PW, to jest ich prywatna sprawa.
05.06.2024, 18:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.06.2024, 18:15 przez H33R.
Powód edycji: *egzekwowane
)
Jestem za (z racji otrzymanego bana), ale pod warunkiem, że absolutne minimum interakacji zostanie zachowane czy egzekwowane przeze mnie, czy kogokolwiek innego.
Niniejszym oświadczam, że nie jestem zainteresowany żadnymi nagrodami.
Dziekuję, za wyrozumiałość.
Niniejszym oświadczam, że nie jestem zainteresowany żadnymi nagrodami.
Dziekuję, za wyrozumiałość.