Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie jest twoje ulubione śniadanie? -07/06/24
07.06.2024, 07:11
Mam swój mix śniadaniowy xD białko + banan + masło orzechowe i 180g płatków owsianych
07.06.2024, 07:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.06.2024, 07:16 przez Lifeisbrutal.)
Hm..ciężko stwierdzić, jest wiele takich śniadań. Ale ostatnim czasem smakują mi płatki kukurydziane z dżemem lub dzisiaj świeża bułka posmarowana prawdziwym masłem i żółty ser na to.
07.06.2024, 07:24
Ostatnio zacząłem paczki z rana wrzucać w siebie
Tak to jjem płatki, musli, kolorowe kanapeczki
A czasami niemam czasu zjeść to dopiero sniadanio obiad
Dzisiaj rano np w drodze jadłem batonika
Tak to jjem płatki, musli, kolorowe kanapeczki
A czasami niemam czasu zjeść to dopiero sniadanio obiad
Dzisiaj rano np w drodze jadłem batonika
07.06.2024, 07:37
M.in. Paróweczki te z białym paskiem od Agrofirma Witkowo (od 10 czy 20 lat smakują dobrze i nie są drogie)
A faworyt, najlepsze śniadanie:
Jajecznica w wykonaniu mojej Mamy (:
A faworyt, najlepsze śniadanie:
Jajecznica w wykonaniu mojej Mamy (:
07.06.2024, 07:42
Ulubionego nie mam, lubię zamieniać.
Najczęściej jem serek wiejski do tego pomidor, serek homo, granola albo jogurt duży.
Dziś miałem michę truskawek ze śmietaną i grani 😁
Najczęściej jem serek wiejski do tego pomidor, serek homo, granola albo jogurt duży.
Dziś miałem michę truskawek ze śmietaną i grani 😁
Metamorfoza
07.06.2024, 07:52
jeżeli chodzi o maka żadko tam jadam ale najlepszy jestem tost z bekonem
w domu to jajko sadzone lub jajecznica na bekonie lub płatki kukurydziane na mleku
w niedziele robie twaróg tarty z szczypiorkiem do tego chlebek masełko pomidor pojawia się też wędlina najlepiej kupiona w małych sklepikach taka robiona przez małe firmy wtedy to jest wędlina a nie woda i coś tam
od czasu do czasu a to przeważnie na zwałach surowe jajko
no i oczywiście zawsze kawusia
w domu to jajko sadzone lub jajecznica na bekonie lub płatki kukurydziane na mleku
w niedziele robie twaróg tarty z szczypiorkiem do tego chlebek masełko pomidor pojawia się też wędlina najlepiej kupiona w małych sklepikach taka robiona przez małe firmy wtedy to jest wędlina a nie woda i coś tam
od czasu do czasu a to przeważnie na zwałach surowe jajko
no i oczywiście zawsze kawusia