Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Skrytka-gdzie najlepiej ukryć materiał.
05.06.2024, 11:48
Kolega będzie mi robił paczkę, która może zostać sprawdzona, to znaczy będzie sprawdzane czy produkty są oryginalnie zamknięte, czy plomby produktów żywnościowych nie są naruszone itp. nie powinni nic przesypywać, przelewać ani otwierać oryginalnych opakowan. Stąd mój problem, nie wiem jak doradzić koledze jakiś dobry pomysł na ukrycie sniffa. Toteż zwracam się do was o jakiś dobry pomysł wykonalny bez żadnego sprzętu lub super umiejętności technicznych. Jeżeli nie chcecie udostępniać tego publicznie proszę o priva, rozumiem że ktoś niepowołany może to wykorzystać.
06.06.2024, 10:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2024, 10:14 przez kot_kreskowy.)
Tylko na PW
Takie informacje widniejące publicznie to prezent dla kurw, przy czym nie mam na myśli milicji.
Takie informacje widniejące publicznie to prezent dla kurw, przy czym nie mam na myśli milicji.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.06.2024, 14:03
Ja nie mam pomysłu, jedynie zwracam uwagę by nie pisać tego publicznie.
NIE dla OPIO !!!
07.06.2024, 09:35
Napisz do mnie jak coś. Mam pomysł, jest czasochłonny dla nadawcy, ale dużo można nim zdziałać
07.06.2024, 10:28
Lifeisbrutal a do mnie pisać mogą PW, będę mógł je odczytać?
Dawid Benito w razie czego jak można się z wami skomunikować poza forum, seassion czy co innego.