Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czeźwość
10.06.2024, 16:37
Nie ćpałem ponad tydzień mam mieć w czwartek szczegółowe badania krwi musiałem całkowicie sie wyczyścić ,ciśnienie rośnie żeby coś przyćpać latam po forum po tematach jak by mi to miało przynieść haj ale tylko bardziej się nakręcam
zamowionka zrobione ale nawet jak pojawiam się przed czwartkiem to tylko popatrzeć będę mógł
zamowionka zrobione ale nawet jak pojawiam się przed czwartkiem to tylko popatrzeć będę mógł
No nic kolego, musisz wytrzymać. Tak jak powiedział Stalin pod Stalingradem w jednym z filmów propagandowych, gdzie zdesperowanym dowódcom zdziesiątkowanych wojsk dał cenną radę co do taktyki - "trzeba wytrzymać" xD
10.06.2024, 18:44
(10.06.2024, 18:25)horsii napisał(a): No nic kolego, musisz wytrzymać. Tak jak powiedział Stalin pod Stalingradem w jednym z filmów propagandowych, gdzie zdesperowanym dowódcom zdziesiątkowanych wojsk dał cenną radę co do taktyki - "trzeba wytrzymać" xD
Dzięki za podtrzymanie morale 🙂
10.06.2024, 19:17
Czezwosc trzymaj czezwosc jak najdluzeej, abys byl czezwy wtedy wyczezwiejesz, i bedziesz czezwy jak czezwa łza