Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy mieliście kiedyś ból gardła i wydrapywaliście ślinę po vapo alfy pvp?
Ja tak i to mocne może nie bóle jak ta flegma w niespotykanych ilościach a najgorsze to jest taka zastygła jak strup którego nie mogę wykaszleć aż się dusze a jak wykaszle to kawał tak twardy zaschły to jest najgorsze
Ja tak i to mocne może nie bóle jak ta flegma w niespotykanych ilościach a najgorsze to jest taka zastygła jak strup którego nie mogę wykaszleć aż się dusze a jak wykaszle to kawał tak twardy zaschły to jest najgorsze
29.07.2024, 23:11
Na szczęście nigdy tak nie miałem bo alfy nie palę i po tym co tu właśnie przeczytałem nikt mnie do palenia nie zmusi. To co tutaj opisujesz brzmi okropnie a ja lubię mieć zęby. Takie długotrwałe przesuszenie mordy to dobra droga żeby je stracić.
29.07.2024, 23:22
Bogdan Boner Palenie alfy daje dużo szybszą i intensywniejszą fazę, alfa dobrze się vapo.
Natomiast i przy sniffach takie gluty przecież są bardzo częste, sam spływ nie jest to woda.
Natomiast i przy sniffach takie gluty przecież są bardzo częste, sam spływ nie jest to woda.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
29.07.2024, 23:37
Owszem gluty nie woda, ale co innego wciagac i zajezdzac sluzowke ktora sie zregeneruje, a co innego wciagac do ust dym chemiczny zeby wciagnac go do pluc - imo duzo bardziej szkodliwe bo takie zęby sie nie zregeneruja itp itd.
Pluca nawet u palacza sa w stanie dojsc do prawie ze fabrycznego stanu jak sie da odpowiednio duzo czasu i nie bedzie ich zasmiecac.
Co do samej fazy, slyszalem ze wcale nie jest wlasnie mocniejsza lecz jej profil jest troszke inny niz w przypadku sniffa, no ale jak czytalem kiedys i sluchalem niektorych uzytkownikow od nas ze opala lufe co 15minut...
Raz sprobowalem, po okolo 45minutach olalem sprawe - czy mnie trzeplo ? Cos tam uderzylo, tylko ze 5 minut po opaleniu czulem ze juz slabnie.
Sniff jest w tym przypadku najlepsza dla mnie droga podania, wole walnac raz na 1.5h niz sie bawic co 15minut
Cala faza skupia sie na opalaniu ? XD
Pluca nawet u palacza sa w stanie dojsc do prawie ze fabrycznego stanu jak sie da odpowiednio duzo czasu i nie bedzie ich zasmiecac.
Co do samej fazy, slyszalem ze wcale nie jest wlasnie mocniejsza lecz jej profil jest troszke inny niz w przypadku sniffa, no ale jak czytalem kiedys i sluchalem niektorych uzytkownikow od nas ze opala lufe co 15minut...
Raz sprobowalem, po okolo 45minutach olalem sprawe - czy mnie trzeplo ? Cos tam uderzylo, tylko ze 5 minut po opaleniu czulem ze juz slabnie.
Sniff jest w tym przypadku najlepsza dla mnie droga podania, wole walnac raz na 1.5h niz sie bawic co 15minut
Cala faza skupia sie na opalaniu ? XD
(11.06.2024, 19:07)monio napisał(a): Ja tak i to mocne może nie bóle jak ta flegma w niespotykanych ilościach a najgorsze to jest taka zastygła jak strup którego nie mogę wykaszleć aż się dusze a jak wykaszle to kawał tak twardy zaschły to jest najgorsze
nie mam az takich problemow, zwykla flegma ale jakos idzie odkaszlec. moze by przestac a nie nakurwiac dalej co wy robita
a zeby ominac zeby to moze rurka intubacyjna? XD
prostuj się kurwo