Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfy, lub zamienniki do palenia
11.06.2024, 10:58
Witam.
Pierwsze pytanko - nie wiecie, gdzie by można zamówić jakąś alfę w ludzkiej(tzn. polskiej, nie europejskiej) cenie i z szybką przesyłką, przy chwilowym braku u ducha?
Drugie pytanko - jakie inne substancje by się nadawały do palenia z podobnym efektem co alfa? Jestem tylko palaczem i ostatnio drobny kryzys...a na ślepo zamawiać nie chcę...raz zamówiłem i potem mieszałem z gliceryną itp., żeby tylko wykopcić się dało
Z góry dzięki
Pierwsze pytanko - nie wiecie, gdzie by można zamówić jakąś alfę w ludzkiej(tzn. polskiej, nie europejskiej) cenie i z szybką przesyłką, przy chwilowym braku u ducha?
Drugie pytanko - jakie inne substancje by się nadawały do palenia z podobnym efektem co alfa? Jestem tylko palaczem i ostatnio drobny kryzys...a na ślepo zamawiać nie chcę...raz zamówiłem i potem mieszałem z gliceryną itp., żeby tylko wykopcić się dało
Z góry dzięki
11.06.2024, 15:45
Słabo. Sam dziś szukałem jakiejś alfy szybko, zwięźle i na temat, ale pizda blada... Pozostaje stare skarpety ze strychu podpalić, żeby chociaż klimat zachować ;p Szkoda, że Black nie ma pihp co była w planach to by tanio było i ultra szybko... 🍕🙃
Mdphp można vapowac, ale to czysty stim
Zygolus Nep tak samo się nada do vapo
Następne to PIKO od Ducha też idealnie się nada do vapo
Kiedyś nawet dobrą krajówę się paliło
Szukałem, znalazłem jeden sklep gdzieś można od sztuki nawet kupić czy dwóch, plus wysyłka czyli np przy 2xPihp bulisz 35 eurolarów, ale jakość produktu może być wątpliwej jakości, więc nawet nie nakieruje na niego
Zygolus Nep tak samo się nada do vapo
Następne to PIKO od Ducha też idealnie się nada do vapo
Kiedyś nawet dobrą krajówę się paliło
Szukałem, znalazłem jeden sklep gdzieś można od sztuki nawet kupić czy dwóch, plus wysyłka czyli np przy 2xPihp bulisz 35 eurolarów, ale jakość produktu może być wątpliwej jakości, więc nawet nie nakieruje na niego
11.06.2024, 22:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.06.2024, 22:30 przez DannyDeVito.)
Potwierdzam, nepik fajny do Vapo i nie ma złego smaku (przynajmniej te co vapowałem). Ale jest bardzo kompulsywny i cały czas się dopala.
Dawid w starych odległych czasach to słyszałem, że ludzie pokręcone halucynacje mieli po paleniu krajówy, typu matka z wpierdzielonym nożem w gardło po wejsciu do kuchni. Sam nie paliłem, musi śmierdzieć w hooy.
03.07.2024, 13:46
Jest aktualnie dostawcą A-PiHP,NEP na terenie PL?
Nie chcę zamawiać z Holandii ani z innych krajów.
Dziekuje
PL/CZ/SK
Nie chcę zamawiać z Holandii ani z innych krajów.
Dziekuje
PL/CZ/SK
03.07.2024, 22:56
APCyP! Właśnie jestem w trakcie reaearchu na temat tego czegoś i coś mógłbym napisać, ale nie chcę zaczynać żeby nie skończyć. Muszę si kłaść o tej porze ;-)