Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!!
04.06.2022, 03:06
Oj KACPER KACPER...
Zawiodłeś mnie. Ja to jestem tak uczciwy, że nawet do supermarketów wnoszę zamiast wynosić (kupuje np a netto a zostawiam w Lidlu) xd
A tak całkiem serio ciekawe czy takie osoby mają jakiś taki ludzki odruch i wstępnie sprawdzają czy biednego nie okradają?
Zawiodłeś mnie. Ja to jestem tak uczciwy, że nawet do supermarketów wnoszę zamiast wynosić (kupuje np a netto a zostawiam w Lidlu) xd
A tak całkiem serio ciekawe czy takie osoby mają jakiś taki ludzki odruch i wstępnie sprawdzają czy biednego nie okradają?
(04.06.2022, 03:06)kajabuza napisał(a): Oj KACPER KACPER...
To akurat nie ma znaczenia biedny czy nie osoba dała się oszukać to jej karma a to że Kacper ja oszukał to jego karma codziennie coś zyskujemy dzięki czujności przebiegłości lub przewagi w inteligencji a słabsi tracą poprzez błędy lub,, niewyrobienie"
Autor tego tematu się denerwuje i wielce ogłasza ten i ten oszust hehe jak dla mnie tylko się tym ośmieszył poza tym wbija się w czyjeś sprawy jak niepowiem kto pozdr
04.06.2022, 10:15
(04.06.2022, 10:13)kajabuza napisał(a):Yalasekrozumiem. Czasami potrzebujemy nauczki 1x żeby później nie dać się oszukać 2x
Są jednak dla mnie sytuacje w których co by sie nie działo nie powinno się okraść.
Na tym polega wolna wola każdy robi jak chce a ja tam nie oceniam czyichś ruchów szkoda mi na to Energi robiłem to jedynie jak byłem w pracy i na przykład dzięki temu zespół szedł w górę
04.06.2022, 10:58
Tak.
Aż mi się Suchar przypomniał xd
Czy złodziejowi jest głupio gdy kradnie?
Ogólnie RZECZ BIORĄC to nie.
Aż mi się Suchar przypomniał xd
Czy złodziejowi jest głupio gdy kradnie?
Ogólnie RZECZ BIORĄC to nie.
06.06.2022, 07:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2022, 07:46 przez Mocno Kryształowy.)
Beka to z ciebie bezrobotny nieudaczniku, który żyje od sampli do sampli z długami na barach
Musi wypierdalać ludzi na śmieszne kwoty żeby mieć na ruchy xD
06.06.2022, 07:51
(06.06.2022, 07:44)Mocno Kryształowy napisał(a): Beka to z ciebie bezrobotny nieudaczniku, który żyje od sampli do sampli z długami na barach
Podnieciles sie? Musisz miec strasznie smutne zycie, ze tak drazysz w cudzym, jestes zalosny buziaki :*