Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pobudzenie na zamule
09.06.2024, 12:36
Lato idzie, a z latem zwłaszcza w duże upały robię się senny, ospały zamulony i opóźniony w ruchach
Są jakieś naturalne bądź chemiczne suplementy do naprawdę odczuwalnego orzeźwienia psycho fizycznego? Kawa nie pomaga, yerba też, piwo ani energetyki... (Oczywiście wszelkie RC nie biorę pod uwagę)
Są jakieś naturalne bądź chemiczne suplementy do naprawdę odczuwalnego orzeźwienia psycho fizycznego? Kawa nie pomaga, yerba też, piwo ani energetyki... (Oczywiście wszelkie RC nie biorę pod uwagę)
09.06.2024, 14:39
Ciekawe. Dzięki. Jeśli dobrze czytam modafinil to lek na receptę, a adrafinil to nootrop dostępny jako suplement który w wątrobie metabolizowany do tego pierwszego (: przetestuję
10.06.2024, 15:40
Daj znać jak wrażenia. ja zawsze byłem ciekaw tego modafinilu. Podobno fajnie działa w tle jak się coś umysłowego działa.
10.06.2024, 21:49
Spróbuj pić matchę, japońską herbatę, ma więcej kofeiny niż kawa i na mnie super działa. Jest to jedyna naturalna rzecz, która mnie pobudza.
12.06.2024, 20:06
Luj Ogłuszacz ja mam przeciwnie. Zamula mnie na dłuższą chwilę poza tym po tym combo leków jakie ostatni miech mi podawano mam zerowe libido...
A jak chciałeś być niemiły to się udało. xD
A jak chciałeś być niemiły to się udało. xD
12.06.2024, 20:15
Spróbowałes mocna kawę ja ostatnio zajebałem z 4 łyżeczek czarna to cała noc nie spałem a kawę piję sporadycznie pozdro
12.06.2024, 20:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2024, 20:28 przez Luj Ogłuszacz.)
Kapitan mocna kawa z rana pomaga owszem, ale później zamuła i tak się pojawia jak się wyjdzie na słońce...
Luj Ogłuszacz Może nie tyle niemiły co wstawiony tak, że można go odebrać jako "zwal gruchę i wypierdalaj z takimi problemami"
Ok. Ok, a może tabaka biała, beznikotynowa taka, żeby orzeźwiać? Albo lidokaina
Luj Ogłuszacz Może nie tyle niemiły co wstawiony tak, że można go odebrać jako "zwal gruchę i wypierdalaj z takimi problemami"
Ok. Ok, a może tabaka biała, beznikotynowa taka, żeby orzeźwiać? Albo lidokaina