Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pobudzenie na zamule
12.06.2024, 20:56
Lidokaina sama w sobie nie jest stymulantem ani niczym takim to nie kopie dodawali to do fake coke albo innych mieszanek żeby było znieczulenie i nic więcej
Dobra już, dobra... Chyba mi po głowie chodziło coś typu miéntowa tabaka. Coś generalnie co tak orzeźwi na dzień dobry w ciągu dnia jak usypiasz. Coś jak zimny chlust w twarz nad umywalką aaaale... mdphp też myślę by zdało egzamin z szczyptą pdpv dla kolorów ;p
Ty przyjmij xanowo, piwne 'Dziękuję' horsii za taką nowinkę (jak już wrzucisz ▶️ po ⏸️ ) jaką był ten wrzut o.... Modifilinindafilu czy jak to tam XD
Ty przyjmij xanowo, piwne 'Dziękuję' horsii za taką nowinkę (jak już wrzucisz ▶️ po ⏸️ ) jaką był ten wrzut o.... Modifilinindafilu czy jak to tam XD
13.06.2024, 05:27
To jednak nie sen zły niczym sen o byciu niczym i z niczym. Czasami aż niezręcznie się ćpuñsko czuje.
Z drugiej strony czy bycie miłym do porzygu nie jest sweetaśne jak DOŚĆ!!! gówno kurwa wymiociny i smród śmierci która nadciąga jak choroszcz - stop.
Piję flachę piwa za Wasze zdrowie i stabilność emocjonalną miłego dnia panowie Dopalowie!
PS do tematu, fajrant w.robocie fajnego kopa daje mi też często (;
13.06.2024, 11:05
Lifeisbrutal Wspominał wyżej ,że rcki nie wchodzą w grę więc hex się nie nada .
Dawid Tabaka to moim zdaniem dobry pomysł w twojej sytuacji, niestety będzie to tylko chwilowe pobudzenie na max 10 minut. Dobre żeby się rozbudzić ale niezbyt więcej.
13.06.2024, 11:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2024, 11:12 przez Lifeisbrutal.)
Martin Aaa ok, dzięki za zwrócenie uwagi. Gdbyś jednak ten ktoś wziął pod uwagę rcki to analog hexa niech bierze.
Lifeisbrutal Gdyby nie ten warunek to też polecałbym analog hexa bo fajna substancja, małe dawkowanie i nic nie widać po tobie jedyny minus to działanie 1-1,5h ale jak zajebiście trafnie określiłeś jest ,,chlust w twarz" haha .
Edit:
Niestety od jakiegoś czasu już nie ma na stanie.
Edit:
Niestety od jakiegoś czasu już nie ma na stanie.
13.06.2024, 13:36
Lifeisbrutal iczek ładnie widzę nie ogarniasz. Zazdroszczę takich faz
A niby to ja na fazie zły, bo zbyt słodki i miły. Nawet dostałem kilka propozycji od panów. Ale luz, wolę Panie. To tabletki miłości. 🤣
PS. To prawda, że kartele kokainowe zaczęły finansować pro czy też antypropagande odnośnie zimnych pryszniców?
Lifeisbrutal akurat HEX czyli hexen jest ercekiem nasennym pod warunkiem dawkowania maks 100-150mg (;
Ziomek łapczywie wziął 220 zaledwie i nie spał dwa dni!!!!!!!!! Dlatego dawkązwałek ratuję Ci zdrowy, pełny i denegerujący sen. Nie ma za co. Panie Ekspec.
PS offtop, ale po tych 3 dniach czy dwóch na xanach i Krzysiu z miasta widzę kątem oka Cienie... 😅 Wyraźne dość.
Lifeisbrutal z tym HEXEM to oczywiście żarcik, żeby jakiś As kiedyś babci na bezsenność nie dał 150-tki mg
Bieganie i ogólnie aktywność fizyczna regularna może chyba wpływać na ogólną, dzienną energię 🤔
A niby to ja na fazie zły, bo zbyt słodki i miły. Nawet dostałem kilka propozycji od panów. Ale luz, wolę Panie. To tabletki miłości. 🤣
PS. To prawda, że kartele kokainowe zaczęły finansować pro czy też antypropagande odnośnie zimnych pryszniców?
Lifeisbrutal akurat HEX czyli hexen jest ercekiem nasennym pod warunkiem dawkowania maks 100-150mg (;
Ziomek łapczywie wziął 220 zaledwie i nie spał dwa dni!!!!!!!!! Dlatego dawkązwałek ratuję Ci zdrowy, pełny i denegerujący sen. Nie ma za co. Panie Ekspec.
PS offtop, ale po tych 3 dniach czy dwóch na xanach i Krzysiu z miasta widzę kątem oka Cienie... 😅 Wyraźne dość.
Lifeisbrutal z tym HEXEM to oczywiście żarcik, żeby jakiś As kiedyś babci na bezsenność nie dał 150-tki mg
Bieganie i ogólnie aktywność fizyczna regularna może chyba wpływać na ogólną, dzienną energię 🤔