Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP Crystal - Opinie o produkcie
14.06.2024, 08:05
Ja po 100mg pvp jak walilem to mnialem naprawde mocno co dopiero takie dawki co on tu pisze rece opadaja
14.06.2024, 08:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.06.2024, 08:29 przez Lifeisbrutal.)
14.06.2024, 08:31
A potem znow będzie zgrzyt zębami i płacz jak wyląduje w szpitalu, albo że go towar nie klepie, bo dopamina zarznięta w organizmie.
Walenie takich dawek stimow to kompletny bezsens, nawet przy rozjebanej tolerce nigdy nie waliłem rozruchowej powyżej 100, a najczęściej i tak 60 była optymalną.
Stimy nie mają tolerki jak klef, tutaj tolerka zapierdala w trakcie bardzo szybko, z tą różnicą że nie zwiększa się dawki tak długo jak przy danej ilości działa główna część danego stima, nie mylić ze stymulacja.
Przykładem obecnie może być apvp i jej unikatowe działanie na system nagrody, albo jak kiedyś w Hexenie gdzie był tzw "rush"
Jak ktoś wali stimy dla samej stymulacji, to już lepiej walić mdphp gdzie wystarczy zajebac 5x większą dawkę od heavy load.
A ogólnie, mimo iż Nep nie jest jakimś potworem wśród stimow, to należy dalej pamiętać że to stim przy którym jak ktoś ma sporadyczną styczność, takie dawki wpierdola w tachykardie i zapewne panika przerodzi się w schize.
Jeżeli ktoś się sugeruję dawkami tej osoby, to współczuję i radzę rezerwować sobie miejsce w zakładzie zamkniętym.
Nie sprawdzajcie swoich "limitów" jeżeli dana ilość daje wam zadowalający stan, a i pamiętajcie o piciu wody i odradzam walić benzo, jeżeli tak robicie to niestety ale schizy będą się wam nasilać.
P.S - ten Nep jest bardzo dobry, o dziwo nawet nos nie był styrany
Walenie takich dawek stimow to kompletny bezsens, nawet przy rozjebanej tolerce nigdy nie waliłem rozruchowej powyżej 100, a najczęściej i tak 60 była optymalną.
Stimy nie mają tolerki jak klef, tutaj tolerka zapierdala w trakcie bardzo szybko, z tą różnicą że nie zwiększa się dawki tak długo jak przy danej ilości działa główna część danego stima, nie mylić ze stymulacja.
Przykładem obecnie może być apvp i jej unikatowe działanie na system nagrody, albo jak kiedyś w Hexenie gdzie był tzw "rush"
Jak ktoś wali stimy dla samej stymulacji, to już lepiej walić mdphp gdzie wystarczy zajebac 5x większą dawkę od heavy load.
A ogólnie, mimo iż Nep nie jest jakimś potworem wśród stimow, to należy dalej pamiętać że to stim przy którym jak ktoś ma sporadyczną styczność, takie dawki wpierdola w tachykardie i zapewne panika przerodzi się w schize.
Jeżeli ktoś się sugeruję dawkami tej osoby, to współczuję i radzę rezerwować sobie miejsce w zakładzie zamkniętym.
Nie sprawdzajcie swoich "limitów" jeżeli dana ilość daje wam zadowalający stan, a i pamiętajcie o piciu wody i odradzam walić benzo, jeżeli tak robicie to niestety ale schizy będą się wam nasilać.
P.S - ten Nep jest bardzo dobry, o dziwo nawet nos nie był styrany
14.06.2024, 10:14
To były dawki sprzed jakiego czasu. Nikomu nie karze walić takich ilości. Ludzie
Przecież tu nie wchodzą przypadkowe Brajanki,które nie wiedzą o co chodzi??!
Myślicie, że wejdzie taki ktoś i odrazu trafi na mój post i na podstawie tylko wpisu apvp 600mg i nep 400mg podjara się w chuj i odrazu do Vendora jakiegoś napisze i zamówi apvp i nepa? No proszę was. Ja wiem, że macie jakieś ale do mnie no ale cóż 🤷🏻
Przecież tu nie wchodzą przypadkowe Brajanki,które nie wiedzą o co chodzi??!
Myślicie, że wejdzie taki ktoś i odrazu trafi na mój post i na podstawie tylko wpisu apvp 600mg i nep 400mg podjara się w chuj i odrazu do Vendora jakiegoś napisze i zamówi apvp i nepa? No proszę was. Ja wiem, że macie jakieś ale do mnie no ale cóż 🤷🏻
14.06.2024, 10:43
Jakbym przeczytał o takich dawkach, to bym zwyczajnie opuścił dział zwyczajnie myśląc że material jest słaby, znając podstawy działania stymulantów.
Nie mam nic do ciebie, twoje życie twoja sprawa.
Ale takimi dawkami sam pozbawiasz się zabawy, a to co robisz to nic innego jak próba dogonienia stymulacji kosztem działania substancji
Nie mam nic do ciebie, twoje życie twoja sprawa.
Ale takimi dawkami sam pozbawiasz się zabawy, a to co robisz to nic innego jak próba dogonienia stymulacji kosztem działania substancji
Cytat:To były dawki sprzed jakiego czasu.Przecież pisałeś to w recenzji nepa, że tyle zajebales na rozruch
14.06.2024, 10:44
Tak, zakładamy najgorsze jeśli chodzi o ryzyko że ktoś niedoświadczony to przeczyta i stwierdzi że to spoko pomysł opierdolić takie ilości i że będzie zabawa. Warto brać odpowiedzialność za to co się wypisuje w internecie. Słowa też mają konsekwencje, tak trudno to sobie wyobrazić?
dajta spokoj, to je czlowiek keton kurwa fa Diabeuu666 moze ty se mordo w sygnature wstaw dla potomnych czy cos ze wpierdalasz chore ilosci i nie probowac tego w domu to sie odczepio xd
prostuj się kurwo