Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Temat do narzekania na różne rzeczy - a ciebie co denerwuje?
08.03.2024, 05:17
KurwaKurwa miałem dużego posta który wszystko logicznie wyjaśniał ale mi się skasował. Później napisze.
Uwaga frajery! Psikutas bez s, ma bardzo wazny komunikat...
@"olancucki" Koniecznie podeslij, ciekawy temat!
Widocznie opatrznosc nad Toba czuwa...po weryfikacji tekstu, orzekla - nie do druku, zakaz publikacji.
@"olancucki" Koniecznie podeslij, ciekawy temat!
Widocznie opatrznosc nad Toba czuwa...po weryfikacji tekstu, orzekla - nie do druku, zakaz publikacji.
10.03.2024, 01:44
kot_kreskowy no nie wiem, nie prosiłam o ten "dar" a robią problemy z reklamacją a z zwrócić ten prezent też ciężko bo boli jak się nie uda i potem człowieka jeszcze za to zamkną.
10.03.2024, 08:29
@"Twilight Sparkle"
Bardziej chodziło mi aby czymś sie zająć zamiast zamulać w domu i myśleć o tym co i tak nigdy się nie wydarzy.
Np iść na spacer. I nie kurwa 15 minut do żabki po browary, tylko pyszna herbatka w termos do plecaka i wyjebać dzidę na kilka godzin z tej jebanej puszki nerwów jaką jest chałupa.
Tak, wiem że przełamać się może być trudno ale dalsze samobiczowanie nie ma sensu.
Przerabiałem to i wiem z czym walczysz.
No już , nie ociągać się, raz raz, sio do lasu 😎
Bardziej chodziło mi aby czymś sie zająć zamiast zamulać w domu i myśleć o tym co i tak nigdy się nie wydarzy.
Np iść na spacer. I nie kurwa 15 minut do żabki po browary, tylko pyszna herbatka w termos do plecaka i wyjebać dzidę na kilka godzin z tej jebanej puszki nerwów jaką jest chałupa.
Tak, wiem że przełamać się może być trudno ale dalsze samobiczowanie nie ma sensu.
Przerabiałem to i wiem z czym walczysz.
No już , nie ociągać się, raz raz, sio do lasu 😎
12.03.2024, 10:14
a to racja , ja zawsze jak mega wkurw czy cos to akurat nie szedlem ale pojechalem gdzies gleboko w las , siedzialem patrzylem w drzewa , bez kitu to wycisza poomaga w chvj
16.06.2024, 14:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.06.2024, 15:08 przez kot_kreskowy.)
Wstając dziś rano byłem totalnie rozbity, bez hajsu, z pustą lodówką, z chęcią rozjebania łba mojemu obecnemu XDpracodawcy bo śmieć nie potrafi na czas wypłacić pieniędzy, oraz ogólnie ze znienawidzeniem całego świata i w żadnym wypadku nie pomyślałbym wtedy, że ten zjebany dzień może sie tak dobrze zakończyć.
Mając dwóch prawdziwych przyjaciół jeden uratował mi finanse udzielając z bomby pożyczki nawet większej niż sam chciałem a drugi przyjedzie na rozmowę negocjować mój powrót do pracy gdzie już kiedyś pracowałem.
Będzie to mój piąty powrót do niego do firmy 🤫
Za każdym razem odchodziłem z firmy dając ciała melanżujac i nie przychodząc przez to do pracy a chłop wiedząc o dalszych moich ekscesach (bo mieszkam u niego na działce za darmo - TAK dobrze czytasz ) mimo wszystko dalej nie stracił we mnie wiary💪🔥
Kochani, nigdy nie traćcie wiary bo nawet będąc w totalnej czarnej dupie, na koniec dnia może się okazać, że tak jak Kot - wylądujecie na cztery łapy 😎
Znowu 🤫
I tego wam wszystkim z całego serca życzę -cudownych przyjaciół, bo tylko oni zostaną i pomogą w najtrudniejszych sytuacjach.
Docenić to, pozostaje jedną z najwyższych wartości 👊
Dziękuję ❤️
Mając dwóch prawdziwych przyjaciół jeden uratował mi finanse udzielając z bomby pożyczki nawet większej niż sam chciałem a drugi przyjedzie na rozmowę negocjować mój powrót do pracy gdzie już kiedyś pracowałem.
Będzie to mój piąty powrót do niego do firmy 🤫
Za każdym razem odchodziłem z firmy dając ciała melanżujac i nie przychodząc przez to do pracy a chłop wiedząc o dalszych moich ekscesach (bo mieszkam u niego na działce za darmo - TAK dobrze czytasz ) mimo wszystko dalej nie stracił we mnie wiary💪🔥
Kochani, nigdy nie traćcie wiary bo nawet będąc w totalnej czarnej dupie, na koniec dnia może się okazać, że tak jak Kot - wylądujecie na cztery łapy 😎
Znowu 🤫
I tego wam wszystkim z całego serca życzę -cudownych przyjaciół, bo tylko oni zostaną i pomogą w najtrudniejszych sytuacjach.
Docenić to, pozostaje jedną z najwyższych wartości 👊
Dziękuję ❤️
Kiedyś narzekałem na wszystko, byłem strasznym malkontentem. Dziś na szczęście staram się już wszędzie szukać pozytywów, ale co mnie najbardziej denerwuje to ludzka nielojalność.
kot_kreskowy wszystkiego dobrego dla Ciebie!
Ps co do przyjaciół - zawsze uważałem, że nie ma co w pracy zawierać bliższych znajomości, ale gdy w lutym tego roku doznałem ogromnego kryzysu egzystencji, to okazało się, że prawdziwego przyjaciela (nie boję się tego tak nazwać) znalazłem właśnie tam.
kot_kreskowy wszystkiego dobrego dla Ciebie!
Ps co do przyjaciół - zawsze uważałem, że nie ma co w pracy zawierać bliższych znajomości, ale gdy w lutym tego roku doznałem ogromnego kryzysu egzystencji, to okazało się, że prawdziwego przyjaciela (nie boję się tego tak nazwać) znalazłem właśnie tam.