Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakimi środkami czyścicie lufki pipe binga itp
12.04.2024, 06:33
No ja nie mogę doczyscic jakoś :/
Kret nie dał rady, zmywacz do paznokci, rozpuszczalnik 🤷🏻
Kret nie dał rady, zmywacz do paznokci, rozpuszczalnik 🤷🏻
12.04.2024, 08:08
Kuźwa to musiałeś dojechać ją na maksa ja zawsze czyszcze i jak z sklepu wyglądają ale dwa czyszczenua może 3 i do wymiany tylko nie doprowadzam do totalnego zasmolenia
12.04.2024, 08:56
Zasmolenie oka
Czyszczenie lufek XD
Serio?
Nie lepiej używać przez jakiś czas i po prostu wymienić na nową?
Masakra, co za pomysł 🤭
Czyszczenie lufek XD
Serio?
Nie lepiej używać przez jakiś czas i po prostu wymienić na nową?
Masakra, co za pomysł 🤭
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.05.2024, 00:23
Translator
Nie kupujcie tych drogich gówien ze sklepu do czyszczenia bonga. Jakieś 0,5l kosztuje ponad 30zł a w tej cenie kupicie już z neta albo ze sklepu 4l Alkoholu Izopropylowego inaczej Izopropanolu. Rozpuszcza wszystkie tłuszcze pozostałem po paleniu. Powodzenia!
Nie kupujcie tych drogich gówien ze sklepu do czyszczenia bonga. Jakieś 0,5l kosztuje ponad 30zł a w tej cenie kupicie już z neta albo ze sklepu 4l Alkoholu Izopropylowego inaczej Izopropanolu. Rozpuszcza wszystkie tłuszcze pozostałem po paleniu. Powodzenia!
24.06.2024, 11:35
Powiem Wam, że jednak metoda: kret w granulkach dziala rewelacyjnie na każdą nie wiadomo jak zajebana lufę.
Ja robię tak.
Wsypuję do całej lufki kreta.
Kładę na dnie garnka i zalewamy wrzątkiem z czajnika i zaczyna się reakcja hehe.
Nie kiedy trzeba powtórzyć dwa razy ale lufa jak nowa ze sklepu
Ja robię tak.
Wsypuję do całej lufki kreta.
Kładę na dnie garnka i zalewamy wrzątkiem z czajnika i zaczyna się reakcja hehe.
Nie kiedy trzeba powtórzyć dwa razy ale lufa jak nowa ze sklepu
ale lufka kosztuje 50 groszy nie lepij zaopatrzyc sie w 10 np, ;-)??
...a nie palic potem kreta nie mylic z "Janem"
a lufka po zielsku, to robi mocniej, nzieli samo zielsko ;-) organoleptycznie check it outowane bylo ...wiec wpierw opalamy, a potem wyrzucamy i bieremy nuwete
horsii ja mam wtyki u Janusza, ktory jzu niestety nie widzial swego ptakola od 87r z racji daszka w postaci otylosci brzusznej
kej9 methy srety...mielone kurwa i flamingo sa najlepsze...a to tyz se mozna nowa kupic...na nartyotyken macie a anlufencje to jzu ni am...cos jak walic caly czas z tej samej igly..ja mam zlotą, a skromną ;-)
a jeden koelga powiedzial ze sol euphory , speeduje tak samo jak metha...no i co?? glup[o Ci terraz kej9 ?? ;-)
...a nie palic potem kreta nie mylic z "Janem"
a lufka po zielsku, to robi mocniej, nzieli samo zielsko ;-) organoleptycznie check it outowane bylo ...wiec wpierw opalamy, a potem wyrzucamy i bieremy nuwete
horsii ja mam wtyki u Janusza, ktory jzu niestety nie widzial swego ptakola od 87r z racji daszka w postaci otylosci brzusznej
kej9 methy srety...mielone kurwa i flamingo sa najlepsze...a to tyz se mozna nowa kupic...na nartyotyken macie a anlufencje to jzu ni am...cos jak walic caly czas z tej samej igly..ja mam zlotą, a skromną ;-)
a jeden koelga powiedzial ze sol euphory , speeduje tak samo jak metha...no i co?? glup[o Ci terraz kej9 ?? ;-)