Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
Potwierdzam to co Kapitan pisze
jedno z najlepszych jakie konsumowałam.
1. przerwa
2. suple , antyoksydanty, d3, B* i.. przerwa
3. sen .. i nadal przerwa
4. sport .. ( mnie np dużo daje bieganie, basen, sauna ) i dalej przerwa w ćpaniu
5. .. przerwa
jedno z najlepszych jakie konsumowałam.
(28.10.2023, 07:52)Lifeisbrutal napisał(a): Suplementacji nie stosuje żadnej jeśli jest coś co może pomóc zregenerować tolerancje to chętnie wysłucham rad.
1. przerwa
2. suple , antyoksydanty, d3, B* i.. przerwa
3. sen .. i nadal przerwa
4. sport .. ( mnie np dużo daje bieganie, basen, sauna ) i dalej przerwa w ćpaniu
5. .. przerwa
15.08.2024, 08:41
mam dwa miesiące przerwy
jak to waliłam tak średnio co 4 dni ( ale od blacka ) to dawki 150mg potrafiły mnie wystrzelić dobrze i schodziło do ok godzinki właśnie
a tu piszą że np bandit jest mocniejszy w działaniu i dość euforyczny, może to ktoś do 3mmc przyrównać? albo do ICE od blacka?
jak to waliłam tak średnio co 4 dni ( ale od blacka ) to dawki 150mg potrafiły mnie wystrzelić dobrze i schodziło do ok godzinki właśnie
a tu piszą że np bandit jest mocniejszy w działaniu i dość euforyczny, może to ktoś do 3mmc przyrównać? albo do ICE od blacka?
22.08.2024, 08:30
Bandit najmocniejszy jest według mnie ja tam przerw nie robię a temat działa zawsze mocno nie wiem jak inne odmiany cmc