Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szydi wita ponownie
horsii @pudzilla gdzie jest kurwa alfa ja się pytam, sorry podzilla ze nie ogarnolem ci tamtego ale straciłem telefon i dużo hajsu. Chcą mi bic głowę co nawet dnia nie pamiętam... jebana vodka ... Szyderca nigdy nie zginie jak pójdę w pasy to i tak się wybije ! ps. Pisać pric mordy gdzie alfica dla szczurów puki szydi jest na wolce. Bo grozi mi od 2-12old za nieumyślne 12 + old 0 lipy z shit a tu taka akcja się odjebala....
LOBO przykre ale prawdziwe , szkoda że nie poznałeś Szydercy by ci się zycie odmieniło na zawsze. Pozdrawiam. Szyderca bez serca. Ps. Tyle co ja tu shitu przerobiłem i ludzi przyniosłem to glowa mała. 12+ old bez lipy , a tu się lipa odjebala z innej strony ja miałem.taki zapas ze na forum nie musiałem 2 lata wchodzić hehehe stare mordy dobrze wiedza co Szyderca posiadał za smakołyki do tej pory kanna nie brakuje i nie braknie przez najbliższe kilka lat. Ale i tak narazie stop bo nie wiadomo co to będzie. Flight rcs Best vendor forever !!!
Maniek kurwa mordo gdzie jest moje konto !!! Dalej nie da się odzyskać mail tutanota , do kurwy nędzy jebanej bez pieniędzy back my acc hahahah bo alfa potrzebna, a z nowego konta nie chce mi się napierdalać postów!!!! Pozdrawiam Szyderca! @pudzilla sorry jeszcze raz mordo !!! Ale wyszło mi chujowo....
LOBO przykre ale prawdziwe , szkoda że nie poznałeś Szydercy by ci się zycie odmieniło na zawsze. Pozdrawiam. Szyderca bez serca. Ps. Tyle co ja tu shitu przerobiłem i ludzi przyniosłem to glowa mała. 12+ old bez lipy , a tu się lipa odjebala z innej strony ja miałem.taki zapas ze na forum nie musiałem 2 lata wchodzić hehehe stare mordy dobrze wiedza co Szyderca posiadał za smakołyki do tej pory kanna nie brakuje i nie braknie przez najbliższe kilka lat. Ale i tak narazie stop bo nie wiadomo co to będzie. Flight rcs Best vendor forever !!!
Maniek kurwa mordo gdzie jest moje konto !!! Dalej nie da się odzyskać mail tutanota , do kurwy nędzy jebanej bez pieniędzy back my acc hahahah bo alfa potrzebna, a z nowego konta nie chce mi się napierdalać postów!!!! Pozdrawiam Szyderca! @pudzilla sorry jeszcze raz mordo !!! Ale wyszło mi chujowo....
27.06.2024, 22:55
Szydi Odpisałem Ci w wątku "aktualne usterki" żebyś spróbował z innego e-maila, np. protona, bo z tutanota czasem jest jakiś problem. Ewentualnie podaj tutaj jakiegoś e-maila zrobionego na szybko to Ci podeślę nowe hasło.
Prosiłbym również, żebyś nie spamował w dziale vendora przepraszając innego użytkownika za jakieś niewyrównane rachunki oraz pytając gdzie dostać alfę czy itd. bo są inne odpowiednie wątki do zadawania tego typu pytań, np. "Gdzie teraz na zakupy".
Prosiłbym również, żebyś nie spamował w dziale vendora przepraszając innego użytkownika za jakieś niewyrównane rachunki oraz pytając gdzie dostać alfę czy itd. bo są inne odpowiednie wątki do zadawania tego typu pytań, np. "Gdzie teraz na zakupy".
Haahhahaha kurwa jazda !
Kanny to ja mam odzajebania i mogę mieć jej wkurwe za grosze mój brat flight dalej leci z tematem , a po takiej cenie co ja miałem u niego nawet 1g to nawet vendory nie miały kupując kilogramy haha. A odjebalo się to że za dużo alko i poleciała glowa. Ale nie pamiętam z tego dnia nic. Tak to ja słynny szyderca bez serca, zapytaj horsii lub @pudzilla jakie smakołyki były na stanie brak alfy dla szczurów jedynie. Kanny to ja mogę tone mieć jeśli flight tyle zrobi , a ja będę potrzebował tyle kupić ps. 12 old + to ja robie dill na tym syfie co wy bierzecie i używacie hehe. LOBO , WEZ NIE ĆPAJ TYLE ALBO WRÓĆ DO SZKOLY BO TRZEBA ZA DUŻO MYŚLEĆ CO TY TAM WYPISUJESZ.
Maniek kiedy będę mógł odzyskać konto mordo ??? Bo pisanie z nowego konta jest męczonce
Szyderca potrafi zrobić z 500ziko 20+ k xd tylko trzeba umieć myśleć hehe pozdrawiam i obyś nie tracił więcej hajsu, bo znam te sytuacje. @"PUDZILLA" wie jak to się robi bo kiedyś mu o tym pisałem hehe
kot_kreskowy mordo wiesz czemu nie przychodzi mi hasło jak chce odzyskać konto ??? Email z tutanota. Szyderca here
(27.06.2024, 21:41)LOBO napisał(a): horsii wiesz znalem kiedys takiego jednego jegomsocia, co byl nadwyraz cool, jak brat ktorego nigdy nie mailes albo chcialbys aby Twoj byl taki;-)...moglbys isc za nim w fire'jora..i teraz bys splonal w meczarniach...po chujoze i na co ;-) atkze znajac historyje...spokojnie z osadami ostaecznymi ;-D
Tylko "neiomylny" 'buk' i szemrame jury, tam niby wyzej czy w piwnicy nizej zalanej ze szczurami... bedą sadzic czy mial talenta ;-)
Epsiakos No wiesz, to ze Ty masz wtyki i kontakta..to nei znaczy, iz zwykly mietek spod kiepa...ma ten sam status i prioryteta u myster V, jak Pan oficerze
edt: ...a odnośnie do kontaktu z
Edit: Piaf... Szydi, a to Tys jest ten słynny szyderca!!??? a to nigdy o Tobie nie slyszalem ..ale z tego co piszesz.i jak to robisz...to widze, iz ta kanna to raczyj idealnei jakby Ci sie skonczyla, bo widze iz grubo mailes i amsz chyba kolego drogi for real 12+ old bez lipy ...a coz atm sei odjebalo jak mzoesz w skrocie pwoiedziec ;-)
Kanny to ja mam odzajebania i mogę mieć jej wkurwe za grosze mój brat flight dalej leci z tematem , a po takiej cenie co ja miałem u niego nawet 1g to nawet vendory nie miały kupując kilogramy haha. A odjebalo się to że za dużo alko i poleciała glowa. Ale nie pamiętam z tego dnia nic. Tak to ja słynny szyderca bez serca, zapytaj horsii lub @pudzilla jakie smakołyki były na stanie brak alfy dla szczurów jedynie. Kanny to ja mogę tone mieć jeśli flight tyle zrobi , a ja będę potrzebował tyle kupić ps. 12 old + to ja robie dill na tym syfie co wy bierzecie i używacie hehe. LOBO , WEZ NIE ĆPAJ TYLE ALBO WRÓĆ DO SZKOLY BO TRZEBA ZA DUŻO MYŚLEĆ CO TY TAM WYPISUJESZ.
Maniek kiedy będę mógł odzyskać konto mordo ??? Bo pisanie z nowego konta jest męczonce
(28.06.2024, 13:36)Powerpolish napisał(a): Mordo identycznie, jakbym czytał o swojej sytuacji i ta sama kasa nawet. Wkald to jedno, a to ile można było z tego zarobić i klientów zjebało to drugie. Z takiego wkładu 2 tys u siebie robie minium 3 razy tyle z tego, więc z tych 5 tych mógłbyc 20 tys, które poszlo się jebac i praktycznie bez szans na odrobienie
Szyderca potrafi zrobić z 500ziko 20+ k xd tylko trzeba umieć myśleć hehe pozdrawiam i obyś nie tracił więcej hajsu, bo znam te sytuacje. @"PUDZILLA" wie jak to się robi bo kiedyś mu o tym pisałem hehe
kot_kreskowy mordo wiesz czemu nie przychodzi mi hasło jak chce odzyskać konto ??? Email z tutanota. Szyderca here
(28.06.2024, 21:54)Maniek napisał(a): Przeczytaj co napisałem wyżej... Podaj tutaj w tym wątku jakiegoś e-maila to dostaniesz nowe hasło.
******@ Maniek nie widziałem posta mordo
(27.06.2024, 22:55)Maniek napisał(a): Szydi Odpisałem Ci w wątku "aktualne usterki" żebyś spróbował z innego e-maila, np. protona, bo z tutanota czasem jest jakiś problem. Ewentualnie podaj tutaj jakiegoś e-maila zrobionego na szybko to Ci podeślę nowe hasło.
To nie chodziło o jakieś rachunki mordo, tylko o to że chciałbym mu coś ogarnol, a mi się w życiu pojebało trochę i nie miałem kontaktu z nim żadnego, a akurat mi się przypomniało jak zobaczyłem post jego
(23.06.2024, 12:24)Czeslawo napisał(a): No siemson, walcz o odzyskanie konta ( Szyderca )
Siema siema
(20.06.2024, 22:05)kot_kreskowy napisał(a): Szyderca, to Ty?
Co tam się odjebało?
Witaj bracie 😎
Siema mordo tak to ja hehe odjebalo się strasznie za dużo vodki i glowa spadła, narazie podejrzany jestem chuj wie co będzie dalej. Adwokat mówi że jak przybija mi to od 2-12lat mi grozi.
(23.06.2024, 10:46)Artek007 napisał(a): Siemano a co to jakaś przerwa dłuższą była ?
A kto pyta ?