Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Duszek...
25.06.2024, 16:14
Epsiakos
Nie znam tego tematu co piszesz, rozumiem, że widzisz analogie.
Jednak każda systuacja jest inna, nie można literalnie 1:1 danej sprawy przypisywać do tej.
Mój apel o powściągliwość w tym temacie argeumentuje tym, że łatwo tworzyć pewne spekulacje, jednak to co piszemy to "clearnet" i wiecie, można czasem komuś zaszkodzić przez jedno zdanie za dużo...
Nie znam tego tematu co piszesz, rozumiem, że widzisz analogie.
Jednak każda systuacja jest inna, nie można literalnie 1:1 danej sprawy przypisywać do tej.
Mój apel o powściągliwość w tym temacie argeumentuje tym, że łatwo tworzyć pewne spekulacje, jednak to co piszemy to "clearnet" i wiecie, można czasem komuś zaszkodzić przez jedno zdanie za dużo...
25.06.2024, 16:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2024, 16:17 przez wiadomix.
Powód edycji: literówka
)
Epsiakos Szkoda tylko tych ludzi którzy obdarzyli duch zaufaniem, i utopili ciężko zarobioną kasę. Wiadomo jakie mamy czasy, a będzie tylko gorzej. Kasa nie spada z nieba. Będziemy mieli wszyscy jako użytkownicy tego forum nauczkę na przyszłość. Nic nie prorokuję. Rzadko daję się ponieść mrocznym myślom,dlatego mam nadzieję że to tylko chwilowo, i że najlepszy sklepikarz wróci.
Pozdro.
Pozdro.
25.06.2024, 17:19
To odrazu śmierdziało wałkiem, kto normalny chwali się że był w Indiach po probki rc xd
Tak samo myślę , że te pogróżki do rcblacka pisała ta swinia duchowa , a za.jakis czas pedal otworzy nowy sklep... myślę że wyjebał dużo osób na dużą sumę, pewnie banka lekko pękła, karma wraca **********************
Tak samo myślę , że te pogróżki do rcblacka pisała ta swinia duchowa , a za.jakis czas pedal otworzy nowy sklep... myślę że wyjebał dużo osób na dużą sumę, pewnie banka lekko pękła, karma wraca **********************
25.06.2024, 19:09
Poki co wiemy tyle samo co i na poczatku, wiec prosba taka zeby powstrzymac sie z epitetami czy tez gwara podworkowa poki co.
Trzymamy nerwy na wodzy do oficjalnego info, jest jak jest wiadomo ale zachowajmy poki co klase, bo moze sie mylimy zwyczajnie a okaze sie byc wszystko ok.
Trzymamy nerwy na wodzy do oficjalnego info, jest jak jest wiadomo ale zachowajmy poki co klase, bo moze sie mylimy zwyczajnie a okaze sie byc wszystko ok.
25.06.2024, 19:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2024, 19:30 przez wiadomix.
Powód edycji: Rozwinięcie myśli.
)
Epsiakos Dokładnie tak. Zachowujmy się póki co jak ludzie. Na bycie zwierzętami jeszcze przyjdzie pora. Jednak duch jeśli to czytasz, i siedzisz już gdzieś na rajskiej wyspie. Nie zapomnij za mnie wypić drinka z parasolką
Temat do zamknięcia, właśnie w tvp1 wiadomości premier mówił że osłabiony duch siedzi..
https://www.tvp.info/78819156/policja-za...em-ps-duch
https://www.tvp.info/78819156/policja-za...em-ps-duch
25.06.2024, 19:37
(25.06.2024, 19:33)Radik39 napisał(a): Up.no niestety.
Wszystko co dobre szybko się kończy.
Oby z fartem.
Nie wiem czemu ale jak zaczęli mówić o tym odrazu wiedziałem że chodzi o ducha i nagrałem nawet jak się premier wypowiada że osłabiony duch w końcu siedzi.. ale w sumie to nie dużo znaleźli.. pozdro z fartem dla całej ekipy
25.06.2024, 19:53
duch napisal tu ze nie wprowadzi opio bo to tak czy tak sie konczy katastrofa po czym zaczal gonic plastry z fentem? toz to musial by byc pierdolniety konkretnie to chyba nie on