Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Duszek...
26.06.2024, 11:03
kot_kreskowy ktoś musi być pesymista, żeby inni mogli być optymistami prawda ? XD
W4M4H wątpię że to duch, ten gość miał BHP na poziomie przedszkolaka, przecież tam drzwi to się na długo nie zamykaly
W4M4H wątpię że to duch, ten gość miał BHP na poziomie przedszkolaka, przecież tam drzwi to się na długo nie zamykaly
26.06.2024, 11:47
(26.06.2024, 11:03)Epsiakos napisał(a): kot_kreskowy ktoś musi być pesymista, żeby inni mogli być optymistami prawda ? XD
Ja jestem realistą.
Mówię i tym co ma i miało miejsce.
Mówię o FAKTACH.
Nie snuję dziwnych opowieści o wyjebkach, bo póki co wszyscy tu, jak jeden - dostaliśmy więcej niz to, za co zapłaciliśmy.
Takie sa fakty, więc snucie farmazonów o wyjebce jest co najmniej nie na miejscu.
Jeśli go nie zdjęły służby w takim razie ma kłopoty i musi pozostać offline - proste jak pierdolenie.
Tylko większości ludziom ciężko to pojąć.
Upraszsa sie o zamkniecie tego tematu...biznesy lubia cisze szczegolnie w sytuaacjach podbramkowych ;-)
JAk bedzie oficjalne stanowisko...to jesli to tak zwana wyje...to sie go wysle w kosmos, a poko co obroncy "krzyza" duchowego...niechaj zamilkna, jak i jego przeciwnicy rowniez zamilkna ! ;-)
JAk bedzie oficjalne stanowisko...to jesli to tak zwana wyje...to sie go wysle w kosmos, a poko co obroncy "krzyza" duchowego...niechaj zamilkna, jak i jego przeciwnicy rowniez zamilkna ! ;-)
26.06.2024, 12:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.06.2024, 12:09 przez kot_kreskowy.)
Bardzo mądre by było zamknąć to wpizdu. Maniek
26.06.2024, 12:25
Jacy kurwa ignoranci? Samplarzu jeden ! Wysylal ci za darmo to mu dupe liżesz..
Jakbyś stracił naście tysięcy to byś wiedział o czym ludzie piszą...
Przecież on kurwq pisał wiadomość do mojego kolegi że wysłał ponad 80 paczek i żadna nie wyszła z paczkomatu , więc gdzie te paczki mole wjebaly? Taaa pewnie kurier zajebał haha.
Samplary zawsze będą bronić swojego żywiciela.
Jakbyś stracił naście tysięcy to byś wiedział o czym ludzie piszą...
Przecież on kurwq pisał wiadomość do mojego kolegi że wysłał ponad 80 paczek i żadna nie wyszła z paczkomatu , więc gdzie te paczki mole wjebaly? Taaa pewnie kurier zajebał haha.
Samplary zawsze będą bronić swojego żywiciela.
26.06.2024, 12:26
To jest offtop zaraz kolejny się utworzy. Pozatym może ktoś jakieś info dostanie to napisze.
26.06.2024, 12:53