Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
28.06.2024, 18:26
Dokładnie, napisz jeszcze raz, tak to jest z privnote jak się od razu nie odpisze to potem jest klops, też musiałem dwa razy pisać, no i jednak paka 4mmc już u mnie jest, tak bym czekał jak Ty do dzisiaj na odp. Za tydzień testy
28.06.2024, 19:20
(28.06.2024, 17:38)horsii napisał(a): Wiadomo, kiedy wroci MDPHP? To był naprawdę świetny sort, efekty uboczne jak na MDPHP były naprawde nieliczne, był czyściutki, klepał aż miło w małych dawkach.
Normalnie nie wierzę w to co czytam 😎
Koń zachwyca się takim mocnym stimem?
To trzeba koniecznie zapisać w kalendarzu
Ja czekam na stary dobry ANALOG HEXEN ☺️
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.06.2024, 19:41
kot_kreskowy pisałem już opinię o mdphp że jest bardzo dobre jakis czas temu
o tu
https://dopal.org/showthread.php?tid=22&...0#pid84670
fakty są takie, że to MDPHP jest pierwsza klasa, owszem nie przepadam za mocnymi stymulantami, ale jak jest dobra jakość to pisze że jest dobre, bez względu na moje upodobania.
o tu
https://dopal.org/showthread.php?tid=22&...0#pid84670
fakty są takie, że to MDPHP jest pierwsza klasa, owszem nie przepadam za mocnymi stymulantami, ale jak jest dobra jakość to pisze że jest dobre, bez względu na moje upodobania.
28.06.2024, 19:54
(28.06.2024, 19:20)kot_kreskowy napisał(a): Normalnie nie wierzę w to co czytam 😎Leczniczy analog hexa, tez na niego czekam bo czuje ze chorobska dopada mnie powoli
Koń zachwyca się takim mocnym stimem?
To trzeba koniecznie zapisać w kalendarzu
Ja czekam na stary dobry ANALOG HEXEN ☺️
To wole już by wróciła różowa alfa , jak pamiętam szczury z niej były najbardziej zadowolone. Ps. A co do hexena to chyba najlepszego mial ŚP.kolek***** i samo to że jak cię znał to robił diil reka w rękę nawet.
29.06.2024, 21:31
Nie tylko Ty snifiarzu, oj nie tylko Hexeniku kochany wracaj do pańcia a bedziesz wciągany😎
NIE dla OPIO !!!