Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dodatki do przeglądarek
04.07.2023, 13:11
Haris777 jasne, że mozna oplacić krypto, mullvad przyjmuje nawet płatnosci w gotówce - wysyłasz im w kopercie.
Ale ludzie, do których sa skierowane reklamy vpnów m.in. na youtube, nie należa do najbardziej "ogarniajacych temat" bezpieczenstwa w internecie (o czym swiadczy słownictwo w tych reklamach, i ogólnie jakie stwierdzenia tam padają) i zapewne płacą za pomocą swoich kont bankowych.
Ale ludzie, do których sa skierowane reklamy vpnów m.in. na youtube, nie należa do najbardziej "ogarniajacych temat" bezpieczenstwa w internecie (o czym swiadczy słownictwo w tych reklamach, i ogólnie jakie stwierdzenia tam padają) i zapewne płacą za pomocą swoich kont bankowych.
04.07.2023, 13:19
Dokladnie tu sie zgodze z Tobą w 100% ze wiekszość tego nie ogarnia i wtedy wiadomo do kogo należą. Jest dużo wiecej sposobów na bezpieczeństwo w sieci ale trzeba troche checi i oleju w glowie,a najlepiej mieć dobrego ziomka od it to już wtedy z górki.
05.03.2024, 20:01
Reklamy VPN to dobry business z big data. Moje zdanie jest takie że jeśli ktoś nawet nie przejrzał source code do "dodatku" do przeglądarki którego używa no to sorry ale nie ma tutaj żadnego bezpieczeństwa.
14.04.2024, 13:24
czy przeglądarka DuckDuckGo jest w miarę bezpieczna ?? czy tam zapisują się ciasteczka i jak je usunąć ???
17.04.2024, 19:20
Tylko VPN shark jako dodatek
29.06.2024, 22:34
Jaki blocker reklam na androida żeby był lekki i nie zamulał telefonu?
Przeglądarka Chrome.
Przeglądarka Chrome.
Metamorfoza
29.06.2024, 23:02
kot_kreskowy jeśli dodatki z chrome desktopowego działąją na androidzie (w przypadku firefoxa tak jest przynajmniej) to wiadomo że ublock origin, ew. adguard.
CCo Za smierdziel mi tu posty usuwa co chwile ? Pojebalo się w dupie od uprawnien czy jaki chuj? Pizda swedzi to można podrapać!
Tu jakieś downy piszą że kurwa nie da się tego czytać bo chuj wie co napisane i nie są usuwane ! A moje usuwacie rury !!!
Tu jakieś downy piszą że kurwa nie da się tego czytać bo chuj wie co napisane i nie są usuwane ! A moje usuwacie rury !!!
29.06.2024, 23:09
Szyderca Ja usuwam, bo to offtop i proszę o kulturalne zachowanie.
Kot kreskowy zadaje konkretne pytanie odnośnie dodatku do przeglądarki, Ty mu odpowiadasz, że on jest kotem i nie potrzebuje żadnych dodatków i się dziwisz, że taki post jest usuwany? Serio? Proszę pisać na temat, to nic nie będzie usuwane, proste jak jebanie.
Kot kreskowy zadaje konkretne pytanie odnośnie dodatku do przeglądarki, Ty mu odpowiadasz, że on jest kotem i nie potrzebuje żadnych dodatków i się dziwisz, że taki post jest usuwany? Serio? Proszę pisać na temat, to nic nie będzie usuwane, proste jak jebanie.