Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
29.06.2024, 23:18
Dostęp zabroniony! Dostęp do archiwum czatu ma tylko obsługa forum, nie powinno tak być
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
29.06.2024, 23:39
(29.05.2024, 13:45)horsii napisał(a):
Dlaczego jak ktos o mnie wspomni na czacie przez @ to nie widzę jego wiadomości, tak jak po lewej, i muszę odświeżyć stronę żeby mi się wyświetliła? Odświezanie strony co chwilę żeby móc przeczytac co ktos do mnie pisze jest trochę, no, wkurwiające. Mam tak i na chromium, i na firefoxie.
Problem zdaję się mieć nie tylko ja, pare dni temu ktos tam mi pisał że również nie widzi za pierwszym razem tych wiadomosci skierowanych do mnie. Ponawiam.
29.06.2024, 23:41
S-N Jesteś pewny? Zleciłem technikowi, żeby dostęp do archiwum czatu mieli wszyscy użytkownicy, którzy posiadają odpowiednią rangę (powyżej rangi "Sierżant")
Dziękuję za info, poinformuję technika, żeby sprawdził o co biega.
horsii Na ten temat również pisałem do technika. Będę musiał ponownie napisać w tej sprawie. Dziękuję za info.
Dziękuję za info, poinformuję technika, żeby sprawdził o co biega.
horsii Na ten temat również pisałem do technika. Będę musiał ponownie napisać w tej sprawie. Dziękuję za info.
30.06.2024, 10:13
(24.06.2024, 14:14)Czeslawo napisał(a): Raul Dopal.org Mam dalej fake info, że ktoś do mni pisał PW, jak wchodzę to nie ma żadnej wiadomości.
Bo sprawę zgłaszałem już miesiąc temu i do teraz przy każdym nowym logowaniu "wisi koperta na czerwona " jednak de facto nikt nie pisał do mnie.
Powodzenia Panowie.
Maniek Nic w tej sytuacji, nic się nie dzieję, loguję się i "wisi" info, że ktoś pisał, a w prawdzie jest pusta skrzynka.
Dodatkowo nawet jak ją odznaczę, że przeczytałem, to po 20-30 min bycia na forum, znowu zaczyna się świecić fake PW.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co do czatu dobrze by było mieć info, rzeczywiście jak ktoś mnie cytuje, żebym wiedział w jakiej sprawie.
Miłej niedzieli.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.07.2024, 07:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2024, 07:58 przez Czeslawo.
Powód edycji: doprecyzwowanie.
)
Cześć dalej zgłaszane błędy nie zostały naprawione...
--------------
Dodatkowo dziś w poście: https://dopal.org/showthread.php?tid=12&...9#pid96639
pojawił się błąd ozanczajac usera poisawił się cały kod źródłowu usera.
Zle się czyta coś takiego.
Raul Dopal.org to do Was.
--------------
Dodatkowo dziś w poście: https://dopal.org/showthread.php?tid=12&...9#pid96639
pojawił się błąd ozanczajac usera poisawił się cały kod źródłowu usera.
Zle się czyta coś takiego.
Raul Dopal.org to do Was.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !