Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Buffelotis.com - Temat główny
29.06.2024, 01:37
Też nie mam kontaktu ze sklepem. Zamowilem 10 dni temu. Jak klikam w link kontaktowy w mailu potwierdzającym zamówienie to wyświetla mi się kontakt do innej strony, czy ktoś jeszcze tak ma?
explorer_87 Nie wiem, jak tam obsługują, ale ten sklep to kopia designer-chems.com jeśli chodzi o produkty i szablon, prowadzona zdaje się nawet przez tego samego gościa, a on już tylko z jednym, tamtym sklepem ledwo ogarnia co się dzieje, więc tutaj pewnie zagląda raz na ruski rok. Brak kontaktu z jego strony to nie jest coś niesłychanego, gosć ma problem z odpisywaniem na maile czy wysyłaniem ich. Może faktycznie napisz na ten inny kontakt, jeśli to kontakt do designer-chems (bo to kopia, widać wszystkiego nie pozmieniali więc znowu - to nie byłoby jakieś zdziwienie) to jest jakaś szansa że facet przeczyta twoje wiadomości - choć nie spodziewałbym się jakiejś kompleksowej pomocy szczerze mówiąc, bo ten sam facet nie rozumie języka angielskiego, albo rozumie w inny niż my sposób. Jak ja dostalem kiedyś od niego maila to aż go kurwa znajomym wysyłałem pytając "jak myślisz o co mu chodziło?". I jeszcze mu się wydaje, że sobie dobrze radzi po angielsku, bo nie chce za nic używać tłumacza, a to by mu bardzo ułatwiło pracę a klientom życie.
Czy wy czytacie opinie przed zakupem? Albo nie zastanawia was ich niemalże całkowity brak, z wyjątkiem kilku, mimo tego że baner już tu wisi prawie rok? Jakiś escobar czy inny ma w ciągu tygodnia więcej opinii niż ci goście nazbierali przez rok, coś musi być na rzeczy.
Ja bym zrobił tak - poczekaj - no bo kurwa co innego zrobisz. Poza denerwowaniem się oczywiście. U designera to były takie jaja że status zamówienia potrafił sie nie zmienić z "płatność przyjęta" na "wysłane" (albo w ogóle nie zmieniał się nigdy na cokolwiek) a paczka potrafiła nagle przyjść bez żadnej informacji kiedy myślałeś już że cię oszukali, bo statusy ewidentnie mówią że hajs wpłynął i na tym koniec, i brak odpowiedzi na maile, to zakładam że tutaj też takie jaja mają prawo mieć miejsce. Niektórym to nie przeszkadzało i dalej zdaje się nie przeszkadzać, ale dla mnie, notorycznego sprawdzacza statusów był to deal breaker.
A jak dalej nie będzie efektów, to możesz spróbować dalej pisać na ten kontakt ktory ci sie wyświetla w mailu, albo użyć formularza poniżej - chuj wie gdzie idą rzeczy tam powpisywane, ale gdzieś chyba muszą iść, prawda? Teraz to by się przydało żeby sklep na forum zaglądał jak inni...
https://buffelotis.com/contact/
Ten gość próbowałby wysłać paczkę do Związku Radzieckiego gdybyście taki adres podali w formularzu, nie spodziewałbym się tak więc za wiele. A, no i pamiętaj że te wszystkie rady są na podstawie dość powszechnego przekonania że jest to kopia designer-chems, choć oficjalnie to ani to potwierdzone ani zaprzeczone, bo o sklepie wiadomo tyle co nic, poza tym ze wygląda jak kalka d-c. Ja z powodu obslugi klienta - lub raczej jej braku - odpuściłem sobie zamawianie tam, a więc i tutaj, a szkoda bo gdyby jakaś inna ekipa która zatrudnia do obsługi całego przedsięwzięcia więcej niż jednego niewolnika siadła do roboty z takim asortymentem to byśmy mieli ładne rzeczy, bo produkty generalnie wydają się być w porządku, ale widać jak to wyszło w praktyce.
Czy wy czytacie opinie przed zakupem? Albo nie zastanawia was ich niemalże całkowity brak, z wyjątkiem kilku, mimo tego że baner już tu wisi prawie rok? Jakiś escobar czy inny ma w ciągu tygodnia więcej opinii niż ci goście nazbierali przez rok, coś musi być na rzeczy.
Ja bym zrobił tak - poczekaj - no bo kurwa co innego zrobisz. Poza denerwowaniem się oczywiście. U designera to były takie jaja że status zamówienia potrafił sie nie zmienić z "płatność przyjęta" na "wysłane" (albo w ogóle nie zmieniał się nigdy na cokolwiek) a paczka potrafiła nagle przyjść bez żadnej informacji kiedy myślałeś już że cię oszukali, bo statusy ewidentnie mówią że hajs wpłynął i na tym koniec, i brak odpowiedzi na maile, to zakładam że tutaj też takie jaja mają prawo mieć miejsce. Niektórym to nie przeszkadzało i dalej zdaje się nie przeszkadzać, ale dla mnie, notorycznego sprawdzacza statusów był to deal breaker.
A jak dalej nie będzie efektów, to możesz spróbować dalej pisać na ten kontakt ktory ci sie wyświetla w mailu, albo użyć formularza poniżej - chuj wie gdzie idą rzeczy tam powpisywane, ale gdzieś chyba muszą iść, prawda? Teraz to by się przydało żeby sklep na forum zaglądał jak inni...
Ten gość próbowałby wysłać paczkę do Związku Radzieckiego gdybyście taki adres podali w formularzu, nie spodziewałbym się tak więc za wiele. A, no i pamiętaj że te wszystkie rady są na podstawie dość powszechnego przekonania że jest to kopia designer-chems, choć oficjalnie to ani to potwierdzone ani zaprzeczone, bo o sklepie wiadomo tyle co nic, poza tym ze wygląda jak kalka d-c. Ja z powodu obslugi klienta - lub raczej jej braku - odpuściłem sobie zamawianie tam, a więc i tutaj, a szkoda bo gdyby jakaś inna ekipa która zatrudnia do obsługi całego przedsięwzięcia więcej niż jednego niewolnika siadła do roboty z takim asortymentem to byśmy mieli ładne rzeczy, bo produkty generalnie wydają się być w porządku, ale widać jak to wyszło w praktyce.
29.06.2024, 11:21
Spokojnie. To też ludzie. To nie sklep z orzeszkami czy cukierkami ale znajdą się tam moje ulubione trufle 😀😀
Trzeba czekać ale zawsze wszystko elegancko dochodzi. Zawsze!
Trzeba czekać ale zawsze wszystko elegancko dochodzi. Zawsze!
30.06.2024, 22:44
(29.06.2024, 06:28)horsii napisał(a): explorer_87 Nie wiem, jak tam obsługują, ale ten sklep to kopia designer-chems.com jeśli chodzi o produkty i szablon, prowadzona zdaje się nawet przez tego samego gościa, a on już tylko z jednym, tamtym sklepem ledwo ogarnia co się dzieje, więc tutaj pewnie zagląda raz na ruski rok. Brak kontaktu z jego strony to nie jest coś niesłychanego, gosć ma problem z odpisywaniem na maile czy wysyłaniem ich. Może faktycznie napisz na ten inny kontakt, jeśli to kontakt do designer-chems (bo to kopia, widać wszystkiego nie pozmieniali więc znowu - to nie byłoby jakieś zdziwienie) to jest jakaś szansa że facet przeczyta twoje wiadomości - choć nie spodziewałbym się jakiejś kompleksowej pomocy szczerze mówiąc, bo ten sam facet nie rozumie języka angielskiego, albo rozumie w inny niż my sposób. Jak ja dostalem kiedyś od niego maila to aż go kurwa znajomym wysyłałem pytając "jak myślisz o co mu chodziło?". I jeszcze mu się wydaje, że sobie dobrze radzi po angielsku, bo nie chce za nic używać tłumacza, a to by mu bardzo ułatwiło pracę a klientom życie.
Dzięki za bardzo wyczerpującą odpowiedź. Faktycznie ta inna strona do której jest kontakt to d-c. Poczekam kilka dni z kolejnym mailingiem ale niepokojącym jest jedynie fakt, że pomimo maili potwierdzających zamówienie nie widnieje ono na koncie założonym na stronie, może też jakoś błąd techniczny. No nic, jeszcze raz dzięki.
01.07.2024, 07:52
Tez nie miałem kontaktu ze sklepem a paczka przyszła bez trackingu, wysłali mi tracka jak już dotarło
Designer i Buffelotis to solidna firma, nie jak te kurwy z dopka
Designer i Buffelotis to solidna firma, nie jak te kurwy z dopka
05.07.2024, 15:51
Ja napisałem donich zapytanie w sobotę w niedziele miałem już odpowiedz Tez zastanawiam się nad zamówieniem i trochę ten brak większej ilości recenzji mnie zniechęca
06.07.2024, 03:26
Kontakt ze strony sklepu się pojawił (podobno zaginęła płatność) zostałem poproszony o przesłanie potwierdzenia. Po pięciu dniach od wysłania, nadano paczkę.
07.07.2024, 18:24
(05.07.2024, 15:51)monio napisał(a): Ja napisałem donich zapytanie w sobotę w niedziele miałem już odpowiedz Tez zastanawiam się nad zamówieniem i trochę ten brak większej ilości recenzji mnie zniechęca
Mordo dać znać jak zrobisz zamowienie i dostaniesz. Będziesz zamawiać alfę albo jakieś dobre stymulanty?
23.07.2024, 05:49
5 Meo-DMT widzę na stronie, chula ten sklep ? Zamawiał ktoś ostatnio bo w dziale nie widzę, może warto dodać wątek