Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolejne zatrzymanie i areszt w śledztwie dotyczącym zorganizowanej grupy przestępczej
02.07.2024, 06:16
Zmień testery 😆 99 proc xD Kiedyś pytałem czy jakieś narkotyki mogą mieć 99 proc czystości i chemik odpowiedział nie. I to nawet nie dlatego, że ktoś to miesza z czymś.
czytaj ze zrozumieniem proszę
na testerach są szczebelki albo kolory
ostatni pokazuje czystość 97-99% po prostu, że materiał nie ma dodatków, a nie , że ma czystość 99%
takie coś robi tylko Haisenberg w Breaking Bad
https://www.youtube.com/shorts/-E5h4OR9UUA
to jest koks a nie ketony, które z czegoś powstają i które trzeba poddawać szeregu reakcji
jak ci odparuje benzyna z pasty gdzie wcześniej wyciskałeś sok z liści to niby co może być zanieczyszczeniem ? - witaminy? -robaki kolumbijskie ? -łodyga liścia ?
ostatni pokazuje czystość 97-99% po prostu, że materiał nie ma dodatków, a nie , że ma czystość 99%
to jest koks a nie ketony, które z czegoś powstają i które trzeba poddawać szeregu reakcji
jak ci odparuje benzyna z pasty gdzie wcześniej wyciskałeś sok z liści to niby co może być zanieczyszczeniem ? - witaminy? -robaki kolumbijskie ? -łodyga liścia ?
02.07.2024, 12:27
(01.07.2024, 22:35)Powerpolish napisał(a): KapitanKreska Jaka amfa na DE.
Jak już to Koko i Metamfetamina, mieszkam w niemczech prawie 10 lat, tutaj krysztalu walą więcej niż koko. Oni metę vapuja i nawet w żyłę jebia, u mnie koko chodzi po 80 a 5 po 250, czyli po 50 euro od 5, Meth identycznie
Nie wiem jak to wygląda w innych częściach De, ale w Hesji, każdy ma Coco i co drugi Amf, a Meth nie spotkałem ale bardzo możliwe, że przez to że nie biorę i nie pytałem. U mnie to wygląda tak, że każdy jest od czegoś innego i pewnie by kogoś wskazali no ale nie kręci mnie to.
(02.07.2024, 06:36)DarkSonia napisał(a): czytaj ze zrozumieniem proszę
Jesteś niepoważna. Piszesz o czymś o czym nie masz bladego pojęcia. Poczytaj jak się to robi i wróć. I żeby nie wyjść na id.... poproś któregoś moda, żeby usunął te bzdury.
(02.07.2024, 12:53)Lukas1985 napisał(a): Jesteś niepoważna. Piszesz o czymś o czym nie masz bladego pojęcia. Poczytaj jak się to robi i wróć. I żeby nie wyjść na id.... poproś któregoś moda, żeby usunął te bzdury.
no z tego co piszesz, wychodzi na to, że to ty nie wiesz jak przebiegają poszczególne procesy ekstrakcji kokainy z liści masakra człowieku ogarnij się bo siejesz ferment na forum. Zresztą do kogo ja piszę jak ciebie nawet tester czystosci kokainy dziwi i nie rozumiesz jego skal haha