Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak często korzystasz z publicznej komunikacji? 02/07/24
02.07.2024, 19:06
Codziennie praktycznie.
Ostatnio mnie chuje okradli, bo w aplikacji nie pojawił się mój bilet, który miałem do końca tego dnia (kupuję półroczny), więc wjebali mi mandat, a że ja uczciwy człowiek to zapłaciłem.
Jednak moja pewność nakazała mi pogrzebać i znalazłem historię transakcji i się okazało, że miałem ten bilet, i po wizycie w punkcie obsługi pasażera wyszło, że bilet skończył się o 1 w nocy, co było jakimś błędem. Od razu wysmarowałem reklamację i nakazałem im naprawić aplikację, bo nie byłem jedyny, a ile osób stwierdziło, że rzeczywiście tego biletu nie mieli i chuje się niesłusznie wzbogacili. Tfu.
Ostatnio mnie chuje okradli, bo w aplikacji nie pojawił się mój bilet, który miałem do końca tego dnia (kupuję półroczny), więc wjebali mi mandat, a że ja uczciwy człowiek to zapłaciłem.
Jednak moja pewność nakazała mi pogrzebać i znalazłem historię transakcji i się okazało, że miałem ten bilet, i po wizycie w punkcie obsługi pasażera wyszło, że bilet skończył się o 1 w nocy, co było jakimś błędem. Od razu wysmarowałem reklamację i nakazałem im naprawić aplikację, bo nie byłem jedyny, a ile osób stwierdziło, że rzeczywiście tego biletu nie mieli i chuje się niesłusznie wzbogacili. Tfu.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.07.2024, 20:52
Dość często, u mnie nie opłaca się jeździć autem bo bilety parkingowe droższe od biletów na tramwaj czy autobus, a wszystko mam pod blokiem, wiec wychodzę i jadę gdzie chce, autem To jeżdżę jak jadę gdzieś za miasto, albo do Polski, dość mało używam auto
02.07.2024, 23:13
Dość rzadko tj. 1-2 razy w miesiącu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !