Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Crystal - Opinie o produkcie
24.07.2023, 15:17
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 3-CMC Crystal ze sklepu Buffelotis.com
No siemka. Właśnie jestem po seansie. Ogólnie to 5 lat nic nie miałem styczności z RC i ogólnie to dla mnie cos nowego. Gołąbek doleciał ekspresowo do 6 dni się wyrobił. Co ja tu mogę powiedzieć. Szczur ma trochę przeżarty nos ale za to bez większych skutków ubocznych. Serotonina zdecydowanie, euforia i speed na początku potem chęci do dorzutek. Smak hmmm. Jak stara emka tak szczur mi powiedział. dobry stymulancik
22.12.2023, 22:37
BookofRa ciesze sie, ze jestes zadowolony. Ciesze sie tez, ze zgadzasz sie z moim pierwszym komentarzem. 3cmc a MDMA to maja zupelnie inne profile dzialania. Takze jesli w ogole cos zamawiales, to dzialanie serotoninowe w stylu MDMA calkowicie wyklucza legit 3cmc. Farmakologii dzialania substancji w jej legit postaci nie oszukasz. 3cmc to zabawa dopamina - mdma to zabawa sero. Takze tego...
Sa trzy opcje - wszystkie niestety sa na niekorzysc i otwierdzaja, ze ten LEGIT to podejrzany:
- nic nie zamowiles tu
- dostales klefa lub pomyliles 3cmc z nim i piszesz w zlym temacie
- cale zycie myslales, ze bawiles sie z Pania MDMA, a to byl fake - i Twoje wyobrazenie jak ta zabawa wyglada jest bledne.
Wszystko mozna by tu sprobowac wyjasnic - niestety bez wrzucenia chocby foty otrzymanego tematu, Twoj 'LEGIT' nie pomaga w reklamie sklepu. A moze na to zasluguje, zeby reklamowac? Wyszlo niefortunnie.
Sa trzy opcje - wszystkie niestety sa na niekorzysc i otwierdzaja, ze ten LEGIT to podejrzany:
- nic nie zamowiles tu
- dostales klefa lub pomyliles 3cmc z nim i piszesz w zlym temacie
- cale zycie myslales, ze bawiles sie z Pania MDMA, a to byl fake - i Twoje wyobrazenie jak ta zabawa wyglada jest bledne.
Wszystko mozna by tu sprobowac wyjasnic - niestety bez wrzucenia chocby foty otrzymanego tematu, Twoj 'LEGIT' nie pomaga w reklamie sklepu. A moze na to zasluguje, zeby reklamowac? Wyszlo niefortunnie.
YOUR ATTORNEY
Wiesz. Nic nie będę Ci udowadniał. Ale powoli mnie prowokujesz. Dawaj jeszcze trochę to dodam zdjęcie
Napisałem LEGIT bo paka doleciała szybko i temat jest aktywny, tego czego szukałem plus gratisy
Nie chce sie denerwować jednak, że znam działanie seratonimy(leki na receptę) nie powiem że jej tam nie było było lekkie rozlanie ale nie aż takie jak po mdma czy czystej serotoninie, nie nie nie. nic z tych rzeczy. Może samo działanie dopaminowe nakręciło mnie pozytywnie na działanie naturalnej serotoniny? Opcji jest dużo
Może jesteś znawcą ale skoro nie zamówiłeś to po co się tak wypowiadasz ? Ja zamówiłem i mowie jak było
Napisałem LEGIT bo paka doleciała szybko i temat jest aktywny, tego czego szukałem plus gratisy
Nie chce sie denerwować jednak, że znam działanie seratonimy(leki na receptę) nie powiem że jej tam nie było było lekkie rozlanie ale nie aż takie jak po mdma czy czystej serotoninie, nie nie nie. nic z tych rzeczy. Może samo działanie dopaminowe nakręciło mnie pozytywnie na działanie naturalnej serotoniny? Opcji jest dużo
Może jesteś znawcą ale skoro nie zamówiłeś to po co się tak wypowiadasz ? Ja zamówiłem i mowie jak było
Maniek napisał 27.12.2023, 15:32:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname)
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname)
27.12.2023, 07:33
BookofRa znasz dzialanie serotoniny z lekow? I to jest Twoj benchmark? Gratuluje... Nie jestem zadnym znawca - po prostu slucham co kazdy ma do powiedzenia. A jak mi sie cos nie zgadza to pytam. U Ciebie nic mi sie nie zgadza. No ale nie ciagne dalej, zeby nie prowokowac. Mysle, ze kazdy wie co jest 5
PS: dwie sprawy:
- bardzo ciekawi mnie ta opisana przez Ciebie korelacja miedzy dzialaniem dopaminowym katalizujacym pozytywne dzialanie 'naturalnej' serotoniny.
- jest nienaturalna serotonina???
PS: dwie sprawy:
- bardzo ciekawi mnie ta opisana przez Ciebie korelacja miedzy dzialaniem dopaminowym katalizujacym pozytywne dzialanie 'naturalnej' serotoniny.
- jest nienaturalna serotonina???
YOUR ATTORNEY
23.05.2024, 06:25
Nie zgodzę się z Tobą.Kiedyś pojechałem z kolegą do jego kolegi z kamykami.Mój znajomy mi mówił że tamten dawno nic nie brał,nwm jaka to przerwa ale nie kilka lat myślę.Zarzuciliśmy 3cmc i za jakiś czas gość mało mnie nie wypchnął z fotela kierowcy.Tak wciskał te kolana że się wkurrr i odwracam do tyłu z myślą zapytać czy ma jakiś problem.Chłopie gość wyglądał jakby pigułe jakąś zarzucił, wykręcało mu szczene,no cały chodził 😁 Byłem w szoku że po 3cmc można tak wyglądać.Tutaj główna rolę gra detoks i odbudowa sero.Ogólnie sort był bardziej speedujący ale dla tamtego co miał przerwie to zmiotło go z planszy dosłownie.
05.07.2024, 13:45
Do mnie przyszło w pudrze tym razem. Zdecydowanie co innego od sortu co był pół roku temu