Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
f*nc*ps.***
09.06.2022, 06:22
Ja juz rok temu skladałem tam zamówienia wysyłane do żabki. Teraz zaszła zmiana bo tylko wysyłka trackingowana na swoj adres co nie wróży za dobrze, a przekierować na pickup point się nie da. Jedyna pociecha to urier znajomy i przywozi mi gdzie chcę ale muszę podać adres do zamówienia
fiodor kolego zamawiałem z tydzień temu i były tylko dwie opjce kurierów door-to-door żadnych pickup pointówi itp
Ja w ogóle nie pamiętam opcji zwykłego listu postnl poza granice kraju tylko żabki itp paka leciała 3 dni zawsze tym razem z 5 i nie ma przewoźnika który woził do żaby
edit
rare znowu odpalony tylko pod nową domeną
Ja w ogóle nie pamiętam opcji zwykłego listu postnl poza granice kraju tylko żabki itp paka leciała 3 dni zawsze tym razem z 5 i nie ma przewoźnika który woził do żaby
edit
rare znowu odpalony tylko pod nową domeną
horsii nie kłuć siębo nie ma zwykłego listu sam do nich pisałem a głownie od nich zasysam jeszcze rarechems był mega legit aleich okradli i zamkneli sklep.
ps jak to robicie że tak fajnie podkreślacie nazwę użytkownika?
ps jak to robicie że tak fajnie podkreślacie nazwę użytkownika?
09.06.2022, 12:49
@PUDZILLA wiadomka ale wysyłając postNL masz mozliwość nadać na placówke pocztową i tam odebrać