Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
06.06.2024, 21:57
Mam to samo z tym nepem, w sensie zastepstwa czy podobieństw.
Ja już dlugo analogu nie brałem, może jak teraz wleci nowy sort to może się skuszę, zobaczę.
Ten ostatni co już go nie ma to był raczej za mocny, nieprzewidywalny z tego co tu piszą chłopaki, ogólnie to ciężko mi się odnieść bo go po prostu nie miałem, jednak wszystkie poprzednie sorty badałem i takich wzlotow mocy nie było.
Końcówka wora i moc sie skumulowała na dnie jak w klefie
Ja już dlugo analogu nie brałem, może jak teraz wleci nowy sort to może się skuszę, zobaczę.
Ten ostatni co już go nie ma to był raczej za mocny, nieprzewidywalny z tego co tu piszą chłopaki, ogólnie to ciężko mi się odnieść bo go po prostu nie miałem, jednak wszystkie poprzednie sorty badałem i takich wzlotow mocy nie było.
Końcówka wora i moc sie skumulowała na dnie jak w klefie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
06.06.2024, 22:45
Ostatni sort jak człowiek się nastawi że mocno będzie to inaczej by dawkował.
Ale fakt nie przewidywalny, faza inna co podejście świeże, bliżej mu było do nepa z mdphp pod tym względem niż do tego co było od lutego do końca kwietnia.
Czekamy
Ale fakt nie przewidywalny, faza inna co podejście świeże, bliżej mu było do nepa z mdphp pod tym względem niż do tego co było od lutego do końca kwietnia.
Czekamy
07.07.2024, 08:33
Czyli jest Hexen?
Ale jakiś w miarę ok? Bo ten poprzedni to ludzie pisali że za mocny.
A ten? Jakie dawki? Vapo dobrze śmiga?
Libido ?
Ale jakiś w miarę ok? Bo ten poprzedni to ludzie pisali że za mocny.
A ten? Jakie dawki? Vapo dobrze śmiga?
Libido ?
07.07.2024, 11:55
Yalasek
No nie wiem, czy to dobry pomysł, pod nazwą "analog" kryje się substancja lub substancje o nieznanym pochodzniu dla usera.
To, że ludzie chwalą (w tym, ja miałe x-czasu temu ) ale tylko sniff, o ile pamiętam to jest sugerowana droga aplikacji.
No nie wiem, czy to dobry pomysł, pod nazwą "analog" kryje się substancja lub substancje o nieznanym pochodzniu dla usera.
To, że ludzie chwalą (w tym, ja miałe x-czasu temu ) ale tylko sniff, o ile pamiętam to jest sugerowana droga aplikacji.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !