Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stymulanty do maczanki
14.07.2024, 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2024, 21:06 przez Piaskowiec.)
Po Hex mocno elektrycznie na mnie działało zawsze, zero eufo.
Po a-pihp było bardzo miło trochę eufo i lekki speed.
Po nepie nie wiem bo nie testowałem nigdy i się zastanawiam czy nie spróbować, ale wydaje mi się że też elektrycznie to działa. Czyli że wystrzał i zero eufo, coś jak po hex ale nie jestem pewien bo jak mówiłem nie testowałem.
Po a-pihp było bardzo miło trochę eufo i lekki speed.
Po nepie nie wiem bo nie testowałem nigdy i się zastanawiam czy nie spróbować, ale wydaje mi się że też elektrycznie to działa. Czyli że wystrzał i zero eufo, coś jak po hex ale nie jestem pewien bo jak mówiłem nie testowałem.
09.07.2025, 09:02
Martwy666
Polecasz 3cmc do waporyzacji?
Mam nadzieję, że sam praktykujesz to co polecasz i zobaczysz swój pogrzeb, zanim zrobisz komuś krzywdę.
Ani MMC ani chlory nie nadają się do waporyzacji.
Polecasz 3cmc do waporyzacji?
Mam nadzieję, że sam praktykujesz to co polecasz i zobaczysz swój pogrzeb, zanim zrobisz komuś krzywdę.
Ani MMC ani chlory nie nadają się do waporyzacji.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Dobra, przyznaję się bez bicia, że źle zrozumiałem wątek, Chodziło mi o to, że jaki stymulant oprócz palenia (czyli palonko, a potem szczurek), a nie do wapo.
Zatem kolego, powątpiewam w naszą kwestię dogadania i już postarałem się wytłumaczyć mój punkt widzenia. Zresztą, jeśli ktoś się tu znalazł to nie po to, żeby lepić smerfy z modeliny. Są takie co się da i HEX był jednym z nich, ale jego już u nas nie ma.
Zatem kolego, powątpiewam w naszą kwestię dogadania i już postarałem się wytłumaczyć mój punkt widzenia. Zresztą, jeśli ktoś się tu znalazł to nie po to, żeby lepić smerfy z modeliny. Są takie co się da i HEX był jednym z nich, ale jego już u nas nie ma.