Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Klonazepam
13.07.2024, 08:46
Osobiście nie mógłbym mieć takiej ilości przy sobie. XD Zapas konkret, ale z moim rozmachem różnie mogłoby być.
15.07.2024, 08:38
(13.07.2024, 04:38)dzwudziesty napisał(a): O kurwa jaka artyleria, zapas na zimę. Tak z ciekawości na ile Ci to starczy?
Staram się 1tab dziennie ale niekiedy wlecą 3-4.
Ale to co tam jest myślę że na rok starczy ale co trzy miesiące dobieram 4 paczki clona i 4 paczki rolek i jeszcze teraz w prochu doleca dwa benzo od fluoro hehe
17.07.2024, 07:36
Uwaga przy alko na działanie paradoksalne klona. U mnie to występowało, biorę klona od około 3 lat 2x2mg rano/wieczór i nie piję i jest stabilnie. Nie ćpam klonów tylko biorę na nerwicę przełyku, która jest znowu spowodowana złamaną (i nie zrośniętą) kością gnykową po wypadku samochodowym. Kiedy to jeszcze nie było zdiagnozowane to coś mnie uwierało w gardle i zauważyłem, że pomaga mi alkohol bo działa rozluźniająco i uspokajająco tak popadłem w alkoholizm, kiedy już po dziesiątkach wizyt u lekarzy w końcu na sorze mnie prześwietlili i wyszło co jest grane to zaproponowali mi benzo i psychoterapie. Wybrałem klony bo długo działają, jednak już byłem wjebany w alkohol, także po krótkim czasie zaczęło iść to i to i jak zawsze upijałem się na wesoło bądź smutno zależy jak w życiu tak po klonach dostawałem ataków agresji i to takiej, że byłem zagrożeniem dla ludzi wokół w tym rodziny. Do tego na drugi dzień kompletna amnezja nic z tego nie pamiętałem. Piszę to żeby przestrzec potencjalnych amatorów, że coś takiego może wystąpić, nie u każdego ale u niektórych jak u mnie. I walcie benzo z głową bo zejście z tego to dramat. Byłem na detoksie alkoholowym i tam dawali mi rolki zamiast klona tyle, że w mniejszych dawkach niż moja tolerka, skręty miałem jak ludzie po opio, dramat. Głod alkoholowy to był pikuś przy głodach benzo. Btw mój rekord to paczka dwójek i 0,7 wódki oczywiście z finałem na sorze, także z fartem i głową wariaty
17.07.2024, 07:49
Skąd ja to znam alko i amnezja. Ja co prawda z takim grubym alko nie mieszam bo są to piwa, ale sam fakt. Na amnezji można sporo nawywijać o czym przekonałem się na własnej skórze.
01.10.2024, 20:41
Clonazolam. 0,2 mg klonazolamu to pi razy drzwi 10 mg diazepamu wg przelicznika. Ale jak kupujesz tabletki, to nie spodziewaj sie że tam będzie 0,6mg.