Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oddajesz krew? 17/07/24
Lifeisbrutal no aj zawsze chcialem oddac ale nie wiem czemuz mnie odrzucali wlasnie ?
error blad 44 error achtung kod czerwony exterminacja jednostki!
17.07.2024, 10:48
Ja psychicznie nie dam rady, paniczne boję się igieł
Przy pobraniu krwi do badań zaczynam mdleć a jak widzę te psychopatki piguły ze strzykawką jak jestem na zastrzyjach to chuj mnie strzela.
I te ich pierdolenie:
- Proszę się nie spinać. No nie spina pośladka!
A ja stoję wyprostowany jak struna:
- Nie spinam kurwa! Rob ten zastrzyk do chuja!
Przy pobraniu krwi do badań zaczynam mdleć a jak widzę te psychopatki piguły ze strzykawką jak jestem na zastrzyjach to chuj mnie strzela.
I te ich pierdolenie:
- Proszę się nie spinać. No nie spina pośladka!
A ja stoję wyprostowany jak struna:
- Nie spinam kurwa! Rob ten zastrzyk do chuja!
Metamorfoza
17.07.2024, 13:38
(17.07.2024, 10:21)LOBO napisał(a): Lifeisbrutal no aj zawsze chcialem oddac ale nie wiem czemuz mnie odrzucali wlasnie ?
Przyjmujesz jakieś leki lub coś? Często ze względu na leki nie przyjmują. Z tego co pamiętam jest też pytanie o leki psychiatryczne czy tam choroby. Więc ja nawet nie mam po co iść bo ze względu na depreche pewnie by mnie odrzucili.
17.07.2024, 14:16
Lifeisbrutal ale to zazywasz antydeprechy SSRI ? np. ??
No zawsze mi wychodzilo iz w krwioobiegu mam slady speedballa(mix heroinina-kokainina) morfina na uspokojenie drgawek...władziu na przyspieszenie jak i marihuaninina i ketaminina ...no coz bylem mocno uzalezniony, w koncu na odwyku 11 lat spedzilem...i co!? i "chui" dalej wale ile wlezie
No zawsze mi wychodzilo iz w krwioobiegu mam slady speedballa(mix heroinina-kokainina) morfina na uspokojenie drgawek...władziu na przyspieszenie jak i marihuaninina i ketaminina ...no coz bylem mocno uzalezniony, w koncu na odwyku 11 lat spedzilem...i co!? i "chui" dalej wale ile wlezie
17.07.2024, 17:10
Lifeisbrutal
Jeśli palisz zioło to po 20 dniach na pewniaka raczej możesz iść, ona najdłużej we krwi zalega.
Reszta to przeważnie kilka dni.
Jeśli palisz zioło to po 20 dniach na pewniaka raczej możesz iść, ona najdłużej we krwi zalega.
Reszta to przeważnie kilka dni.
Metamorfoza
17.07.2024, 17:24
Kiedyś chciałem ale zobaczyli tatuaża, że był niedawno robiony a jak dobrze pamiętam to powinno się odwlec 6 miesięcy to mi podziękowali