Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ośrodek Monar
17.07.2024, 13:06
Po prostu miałeś nawrót. - odiwszystko
Lifeisbrutal gdyby to było takie proste zapewne sam byś siedział teraz w monarze
Lifeisbrutal gdyby to było takie proste zapewne sam byś siedział teraz w monarze
17.07.2024, 13:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.07.2024, 13:12 przez Lifeisbrutal.)
dzwudziesty Domyślam się, że nie jest proste. Gdyby to było takie hop siup to pewnie zdecydowałbym się na taką forme leczenia.
17.07.2024, 16:43
Odnośnie jakichkolwiek bliższych relacji damsko męskich, to są całkowicie zakazane. To nie służy terapii, żeby się kopcić po kątach zamiast się leczyć. Tu gdzie byłem był przypadek silniejszego uczucia między dwojgiem, ale nikt nie poleciał. Skończyło się zakazem jakiegokolwiek kontaktu tej dwójki poza spotkaniami całej społeczności.
17.07.2024, 17:03
(17.07.2024, 16:43)777 napisał(a): Odnośnie jakichkolwiek bliższych relacji damsko męskich, to są całkowicie zakazane. To nie służy terapii, żeby się kopcić po kątach zamiast się leczyć. Tu gdzie byłem był przypadek silniejszego uczucia między dwojgiem, ale nikt nie poleciał. Skończyło się zakazem jakiegokolwiek kontaktu tej dwójki poza spotkaniami całej społeczności.
czyli rozumiem "calej spolecznosci" czyli orgietka na szybko
17.07.2024, 17:52
MONAR to moim skrimnym zdaniem chujostwo byłem w innych lepszych osrodkach niz to
Chociaż nie powiem co jest teraz bo to było dawmo pewnie czesci towarzyszy na swiecie nie było
Chociaż nie powiem co jest teraz bo to było dawmo pewnie czesci towarzyszy na swiecie nie było
17.07.2024, 19:42
Ferdzio teraz ponoć to przeczkole nie monar ja byłem ale jakieś 20 lat temu ukończyłem wróciłem do ćpaniu na własne życzenie Lifeisbrutal sa teraz takie ośrodki na 6miesiecy może o takim pomyśl jaj chcesz żucic a sam nie jesteś wstanie
18.07.2024, 04:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2024, 05:18 przez kot_kreskowy.)
6 miesięcy kurwa🤣🤣🤣
Problem kurwa jest od wielu lat, cześć ludzi to cpa od dekady albo kurwa dwóch a ten wierzy w terapię sześciomiesięczną😎
Dupa🍑 a nie terapia.
Kotański robił to cztery lata a teraz tworzą terapie po kurwa 6miesiecy 😂 a jeszcze te prywatne ośrodki gdzie terapia trwa dwa miesiące przy czym miesiąc kosztuje 9k😎
Taki chuj🍌
U mnie jest ośrodek prywatny, żywo reklamują się w lokalnym radiu, terapia 2m-ce XDrozszerzona - koszt 20k
Terapia nawrotowa, pierwszy miesiąc za pół ceny czyli z góry zakładają że może ci się jednak nie udać i od razu dają ci podświadomie znać
"Nie martw sie,dostaniesz rabat"
"Następnym razem na pewno się uda"
kurwaaaaaaaaaaaa, NO NIE
no po prostu kurwa NO NIE!
BOŻE, CZY TY TO WIDZISZ?
Problem kurwa jest od wielu lat, cześć ludzi to cpa od dekady albo kurwa dwóch a ten wierzy w terapię sześciomiesięczną😎
Dupa🍑 a nie terapia.
Kotański robił to cztery lata a teraz tworzą terapie po kurwa 6miesiecy 😂 a jeszcze te prywatne ośrodki gdzie terapia trwa dwa miesiące przy czym miesiąc kosztuje 9k😎
Taki chuj🍌
U mnie jest ośrodek prywatny, żywo reklamują się w lokalnym radiu, terapia 2m-ce XDrozszerzona - koszt 20k
Terapia nawrotowa, pierwszy miesiąc za pół ceny czyli z góry zakładają że może ci się jednak nie udać i od razu dają ci podświadomie znać
"Nie martw sie,dostaniesz rabat"
"Następnym razem na pewno się uda"
kurwaaaaaaaaaaaa, NO NIE
no po prostu kurwa NO NIE!
BOŻE, CZY TY TO WIDZISZ?
Metamorfoza
18.07.2024, 05:26
25tys terapia 8tygodniowa hahaha za ten hajs wyjechał bym gdzieś do ciepłego miejsca, odpoczal, naładował akumulatory i wrocil rześki jak jedwabnik.