Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
16.07.2024, 18:46
Odkąd poleciliscie kapsułki to tylko tak biorę oralnie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
30.07.2024, 00:03
Jak nie potraficie sobie zamówić kapsułek jak ludzie a wyrośliście z bombek z papieru do podcieru to się idzie do apteki albo drogerii i kupuje najtańszą witaminę C w kapsułkach. Sprawdźcie czy kapsułki, będzie napisane na opakowaniu. Nie odpowiadam za to jak skończycie z paczką witaminowych drażetek. Witaminę wysypujesz ale nie musisz jej wypierdalać, możesz ją potem zjeść czy coś a pustą kapsułkę wykorzystujesz. Tanio i łatwo.
30.07.2024, 14:40
A ja jestem wieśniakiem i dalej walę bomby w 1 wartswie chusteczki do kinola
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
30.07.2024, 14:47
Rozsypała by Ci się taka bombka z wodzianem chloralu to przemyślałbyś swoje życiowe wybory
Tylko kapsułki a ktoś kto wali bombki z jednej warstwy nie jest wieśniakiem tylko Chuckiem Norrisem i zamiast miodu żuje pszczoły bo niczego się nie boi xD
Tylko kapsułki a ktoś kto wali bombki z jednej warstwy nie jest wieśniakiem tylko Chuckiem Norrisem i zamiast miodu żuje pszczoły bo niczego się nie boi xD
30.07.2024, 16:48
XDDDDDDD, zrobiłeś mi dzień gościu
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
31.07.2024, 06:30
Za małolata, po piwnicach u ziomków, pierwsze wrzuty 3MMC były właśnie z 1-warstwowej chusteczki. Długo potem stosowałem zestaw kilku bombek przygotowanych na imprezy, wyciąganych z fancy pudełeczka. Siup i logujemy się na parkiecie.
Teraz zdecydowanie preferuję kapsułki po witaminach, ale przeważnie jednak sniff - trochę już strach o ten żołądek i jak mam wybierać, to wolę żeby odpadł nos.
Teraz zdecydowanie preferuję kapsułki po witaminach, ale przeważnie jednak sniff - trochę już strach o ten żołądek i jak mam wybierać, to wolę żeby odpadł nos.
31.07.2024, 17:55
Kapsułki to zajebisty sposób, ale też wolę sniff, tak jak Ciemnoksieznik , tylko z innego powodu - lubię czuć ten spływ 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność